Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mustață a dat din vestiar: cine sunt cei mai caterincoși jucători de la FCSB, urmașii lui Omrani

Gigi Mustață a dezvăluit care sunt cei doi jucători de la FCSB puși mereu pe glume. Liderul galeriei a menționat și un fost component al "roș-albaștrilor".
09.03.2024 | 16:30
Mustata a dat din vestiar cine sunt cei mai caterincosi jucatori de la FCSB urmasii lui Omrani
Gigi Mustață, despre cei doi jucători care fac caterincă la FCSB. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Mustață a mărturisit că toate lucrurile din vestiarul liderului sunt foarte bune înaintea derby-ului cu Rapid. Liderul galeriei de la FCSB este bucuros că îi vede pe jucători că se comportă ca o familie, lucru care se observă și pe teren atunci când celebrează împreună la fiecare gol.

Mustață a dat din vestiar: cine sunt cei mai caterincoși jucători de la FCSB, urmașii lui Omrani

Gigi Mustață a susținut că Billel Omrani a fost cel mai caterincos fotbalist din lotul “roș-albaștrilor”. Liderul galeriei a mărturisit că acum Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana sunt cei doi jucători de la FCSB care mențin atmosfera ridicată în vestiar prin energia și glumele lor.

ADVERTISEMENT

“Înainte era Omrani cel mai caterincos. Acum mai pe caterincă și care fac atmosferă acolo sunt Dawa și Ngezana. Era jale cu Omrani. Făcea o caterincă frumoasă și era o atmosferă plăcută mereu.

Ei (n.r. Dawa și Ngezana) mai cântă, îi mai vedem și pe TikTok. Mă bucur că fac lucruri frumoase și că sunt ca o familie acolo”, a spus Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Este Vlad Chiricheș pregătit să joace în Rapid – FCSB?

Rapid – FCSB se va juca pe Arena Națională, pe 9 martie, de la ora 20:00. Derby-ul este unul și al orgoliilor. Astfel că cele două formații vor da maximul pentru victorie. Înaintea meciului, Gigi Mustață a discutat despre Vlad Chiricheș și a oferit detalii din cantonamentul lui FCSB.

Liderul galeriei este de părere că fundașul ar putea intra chiar din primul minut și ar face față foarte bine duelului. Datorită evoluțiilor de la antrenamente, a experienței, dar și a profesionalismului.

ADVERTISEMENT

“Eu am văzut cum Chiri joacă și face antrenament cu echipa. Sper să intre în joc în meciul cu Rapidul și să înceapă să își facă meseria lui. De ce să fie riscant? Chiricheș este profesionist.

E cumva vreun jucător adus din liga a doua și ne este frică să nu greșească? Vedem. Mie nu mi se pare riscant la cum îl văd pe Chiri că se antrenează și la valoarea lui.

ADVERTISEMENT

E un fotbalist profesionist care vine după o accidentare și nu mă gândesc că nu știe Chiri fotbal sau că nu știe ce are de făcut. E totul ok la el. Eu l-aș băga titular din prima.

E foarte bine la echipă, e o atmosferă plăcută”, a mai spus liderul galeriei lui FCSB la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct doar pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Gigi Mustață, despre jucătorii care fac caterincă la FCSB

ADVERTISEMENT