Life

Musty de la Survivor România, schimb de replici neașteptat cu tatăl lui Albert: “S-a simțit pierdut”

10.03.2021 | 17:52
Musty de la Survivor Romania schimb de replici neasteptat cu tatal lui Albert Sa simtit pierdut
ADVERTISEMENT

Musty Camara și tatăl lui Albert Oprea au avut o discuție cât se poate de neașteptată. Este cunoscut că Războinicul a fost eliminat din competiția transmisă de Kanal D în urmă cu câteva zile. Cel care l-a propus pentru a părăsi show-ul a fost chiar Albert, iar acesta nu a fost votat de către public. 

Musty și tatăl lui Albert s-au întâlnit în cadrul emisiunii prezentate de către Teo Trandafir și Bursucu’. Cei doi au purtat o discuție cât se poate de sinceră, despre parcursul din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Musty încă se află departe de țară și urmează să revină în România, motiv pentru care discuția celor doi a fost una telefonică, realizată la distanță.

Discuție neașteptată între tatăl lui Albert și Musty Camara, după eliminarea Războinicului de la Survivor

Musty a reacționat într-un mod neașteptat atunci când a fost întrebat dacă este supărat că Albert Oprea l-a propus pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

Se pare că acesta a suferit foarte mult din pricina plecării altor concurenți din cel de-al doilea sezon al Survivor România. A fost vorba despre Războinicii Lucian Barbu și Alin Sălăjean, de care acesta se apropiase.

„Nu, nu sunt supărat pe el. Pe moment am simțit și eu că nu l-am luat în brate precum i-am luat pe ceilalți Mă bucur că a rămas în concurs. Sper să se împace cu toată lumea, nimeni să nu fie supărat pe el. După ce au plecat unele persoane din competiție, cu care el se înțelegea, după ce a plecat Alin, el cumva s-a simțit pierdut. Nu își găsea locul lui. Am încercat de multe ori să vorbesc cu el, să încercăm să îl apropiem.

ADVERTISEMENT

A fost greu pentru că el era de la început apropiat de alte persoane. Eu chiar sper din suflet să se stabilească el emoțional și cu anumite gânduri”, a fost reacția lui Musty, potrivit celor de la wowbiz.ro.

Musty de la Survivor România, schimb de replici neașteptat cu tatăl lui Albert S-a simțit pierdut
Musty a fost întrebat de către tatăl lui Albert dacă este supărat că a fost eliminat de la Survivor (sursă foto: captură tv)

“Prima oară l-a afectat plecarea lui Lucian Barbu. Atunci a avut o mică cădere. Și-a mai revenit puțin, apoi prietenia lui cu Alin Sălăjean. Iată că s-a întâmplat necazul, a plecat din cauza unor probleme de sănătate și după s-a distanțat puțin de grup.

ADVERTISEMENT

S-a simțit puțin marginalizat. Problemele care s-au ivit acolo în junglă, cel puțin cu Sorin. El nu poate uita, nu poate să treacă peste, iar Sorin nu vrea să trăiască prezentul”, a susținut și tatăl lui Albert, în cadrul Teo Show.

“N-a fost vorba că Sorin n-a putut să treacă peste. Nu sunt de acord cu dumneavoastră. Vreau să vă zic că nu se arată nici 10% din ce trăim noi acolo. Sincer, problemele au fost total altfel. Cu siguranță n-au fost problemele de nominalizare între mine, Albert sau Sorin. Nu aveam o afinitate cu Albert precum aveam cu alții. Nici el nu avea afinitate cu mine, dar nominalizarea era total de înțeles. Era logic să mă nominalizeze pe mine în momentul în care eram ultimul de la coadă”, a mai completat și Musty.

ADVERTISEMENT