Life

Musty și Majda, provocare în direct, după eliminarea de la Survivor România: “Să simțiți și voi ce înseamnă”

24.03.2021 | 18:13
Musty si Majda provocare in direct dupa eliminarea de la Survivor Romania Sa simtiti si voi ce inseamna
ADVERTISEMENT

Musty și Majda, față în față după eliminarea de la Survivor România. Concurenta din echipa Faimoșilor și Războinicul s-au întâlnit în această miercuri în cadrul emisiunii prezentate de către Teo Trandafir și Bursucu’.

Musty și Majda au părăsit concursul de supraviețuire transmis de către Kanal D cu câteva săptămâni în urmă. La mijlocul acestei săptămâni, foștii participanți s-au rezvăzut, de această dată fiind vorba de o întâlnire departe de jungla din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Bruneta le-a adus celor doi prezentatori și un cadou inedit, fiind vorba de un tort, ce conținea nucă de cocos, un aliment pe care cei de la Survivor l-au avut de bază cât au stat departe de România și au înfruntat provocările nu tocmai simple.

Musty și Majda, provocare în direct în stil Survivor

Chiar și în momentul în care a aflat că Războinicul Musty a fost eliminat de la Survivor, actrița Majda și-a arătat susținerea pentru fratele lui Kamara.

ADVERTISEMENT

Vedeta din serialul “Regina” a avut doar cuvinte de laudă pentru Musty, atunci când a aflat că și el va reveni în România. Majda a fost prima eliminată, înaintea lui Musty, și l-a considerat pe acesta un adversar pe măsură, pe tot parcursul participării lor în al doilea sezon din Survivor.

La rândul său, și Musty s-a bucurat foarte tare să o revadă pe brunetă, alături de care a participat într-un quiz inedit în după-amiaza de miercuri. Revederea lor le-a adus cel mai probabil și fanilor zâmbetul pe buze, mai ales că a fost vorba de o provocare pe cinste. La fel, un astfel de moment i-a înseninat în mod clar și pe prezentatorii Teo Trandafir și Bursucu’.

ADVERTISEMENT

“Am venit cu un cheesecake plin cu cocos, să simțiți și voi ce înseamnă Survivor. Acolo toți colegii mei încă mănâncă cocos. Vreau să guste toată lumea din tort, să fie împărțit corect”, a susținut Majda, câtă vreme Musty a întârziat.

Musty și Majda, provocare în direct, după eliminarea de la Survivor România
Majda și Musty au revenit la Kanal D, iar revederea i-a bucurat foarte tare pe cei doi participanți Survivor (sursă foto: captură Kanal D)

Cei doi foști concurenți, alături de Teo, au răspuns la întrebările primite la fel ca la Survivor. A fost vorba de prima lor întâlnire după eliminare. Atât întrebările de cultură generală primite, dar și schimbul lor de replici a fost unul foarte savuros.

ADVERTISEMENT

“Am copiat de la tine”, a recunoscut Teo Trandafir, uitându-se la răspunsurile oferite de Musty.

“Eu chiar nu copiez”, a spus și Majda, care s-a străduit să ofere cât mai multe răspunsuri corecte.

Surpriza a fost una pe măsură, deoarece Teo a demonstrat că ar fi fost o rivală pe cinste, dacă ar fi paricipat și ea la Survivor, deoarece a câștigat runda specială.

ADVERTISEMENT