Fotbal international

Mutare bombă în vară! Presa portugheză anunţă că Ronaldo pleacă de la Juventus! Vezi unde va merge

24.02.2019 | 13:52
Mutare bomba in vara Presa portugheza anunta ca Ronaldo pleaca de la Juventus Vezi unde va merge

Mutare bombă în vară! Presa portugheză, respectiv cotidianul A Bola, anunță că Ronaldo pleacă de la Juventus. Cristiano e nefericit în Italia, scrie A Bola, iar dacă Juventus va fi eliminată acum, încă din faza optimilor de finală din Champions League, va fi o mare lovitură, inclusiv din punct de vedere economic pentru campioana Italiei, care a făcut acest uriaș efort financiar prin aducerea lui Cristiano Ronaldo vara trecută, special pentru a se bate la câștigarea trofeului.

Juventus e ca și campioană în Serie A pentru al optulea an consecutiv, dar acest lucru nu mai este de ajuns pentru un club care trebuie să fie atent permanent și la cotările de la Bursă. Ori aducerea lui Cristiano a fost un efort ieșit din comun, pentru că s-au plătit 117 milioane euro lui Real Madrid, pentru transfer, iar patru ani de salariu însumează 120 de milioane euro, fără a pune la socoteală și bonsurile consistente pentru diferite obiective.

Juventus e datoare vândută la bănci și i-ar putea drumul la Manchester United

Din acest motiv, recent, patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, a lansat o informație care arată în ce s-au băgat torinezii, doar în dorința de a lua Champions League. Conform spuselor lui De Laurentiis Juve a împrumutat pentru afacerea Ronaldo 200 de milioane de euro și o ieșire de pe acum din Champions League ar fi un dezastru.

Cristiano Ronaldo ar putea reveni după 10 ani la Manchester United
Cristiano Ronaldo ar putea reveni după 10 ani la Manchester United

Nici jucătorul nu se simte în largul lui în Italia, scrie A Bola, care conturează și foarte posibilul traseu din vară al starului portughez: Premier League și mai precis revenirea pe Old Trafford, la Manchester United, unde va fi primit ca un rege. United nu ar trebui să plătească mai mult de 100 de milioane pentru transfer, în cel mai rău caz, suma putând să se oprească și la 90 de milioane, italienii ar recupera o parte din bani și nu ar mai plăti acel salariu astronomic, de 30 milioane euro, iar sponsorul lui United ar fi mulțumit, pentru că Chevrolet a cerut ca din vară să vină un nume greu la echipă. Mai greu decât Cristiano Ronaldo nici nu se poate.