Fotbal international

E OFICIAL! Cea mai mare TRĂDARE s-a confirmat! E mutarea momentului în Premier League

UPDATE / E OFICIAL! Petr Cech este noul jucător al tunarilor. Portarul lui Chelsea a trecut cu bine vizita medicală, iar sezonul viitor va evolua tot în Londra, dar la o rivală....
29.06.2015 | 17:38
E OFICIAL Cea mai mare TRADARE sa confirmat E mutarea momentului in Premier League
ADVERTISEMENT

UPDATE / E OFICIAL! Petr Cech este noul jucător al tunarilor. Portarul lui Chelsea a trecut cu bine vizita medicală, iar sezonul viitor va evolua tot în Londra, dar la o rivală.

arsenal

Arsenal a dat lovitura pe piaţa transferurilor. “Tunarii” l-au luat pe Petr Cech de la Chelsea pentru o sumă care se apropie de 15 milioane de euro, scrie presa din Anglia. Cele două părţi au negociat încă de săptămîna trecută mutarea lui Cech pe Emirates. 

ADVERTISEMENT

Petr Cech a jucat la Chelsea mai bine de un deceniu. Cehul a fost transferat de Mourinho în anul 2004 de la Rennes şi a fost titularul echipei timp de un deceniu. Portarul a cîştigat 4 titluri cu Chelsea şi a fost unul dintre principalii jucători ai echipei în Liga Campionilor în finala din 2012 cîştigată de “albaştrii” la penalty-uri împotriva lui Bayern.

Ce LOVITURĂ pentru Panti! Se va bate din nou la TITLU în Anglia

Cech a trecut rezervă în urmă cu un sezon cînd titular a fost ales Thibaut Courtois, tînărul portar belgian fiind împrumutat la Atletico Madrid în trecut. După un sezon în care a fost rezervă, Cech a decis să plece de la Chelsea şi va semna un contract cu Arsenal.

ADVERTISEMENT

OFICIAL / Atletico i-a găsit înlocuitor lui Mandzukic! E febleţea lui Simeone

În aceste condiţii, Arsenal se va despărţi cel mai probabil de Ospina, iar Szczezny va fi, cel mai probabil, rezerva lui Petr Cech în noua ediţie din Premier League.

dkdkdd

 

FOTO / Rojo a ajuns subiect de glume pe internet după ce a postat o poză! Nu a observat un detaliu important

STEAUA. GHINION! Cel mai TARE adversar! Copie à la AJAX!

Tags: