Mutare incredibilă! CSA Steaua și Academia Rapid, împreună în Liga a 3-a

Eduard Popa   
in Liga 4
13/06/2018, 19:13
Mutare incredibilă! CSA Steaua și Academia Rapid, împreună în Liga a 3-a GALERIE FOTO
CSA Steaua și Academia Rapid ar putea să ajungă ambele în Liga a 3-a

După ce juristul CSA Florin Talpan a amenințat FRF ca barajul pentru promovarea în Liga a 3-a dintre Academia Rapid și Singureni să nu se mai desfășoare din cauza disputelor legale pe care Talpan le are cu Federația.

Asociația Municipală de Fotbal București (AMFB) vrea să se spele pe mâini în fața atacului celor de la CSA Steaua și face tot posibilul să ajute ambele echipe să promove în Liga a 3-a! „Da, e adevărat că domnul Talpan a făcut hârtie către FRF pentru a se reprograma meciurile de baraj. Oricum, noi ne dorim să promoveze direct în Liga a 3-a atât CSA Steaua, cât și Academia Rapid. Chiar am comunicat către FRF că vrem ca ambele să joace în Liga a 3-a. Să fim serioși, fotbalul este pentru spectatori”, a declarat o sursă din cadrul AMFB, pentru gsp.ro.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Ce spune juristul CSA Steaua despre barajul la care vor juca cei de la Academia Rapid

Florin Talpan a atenționat FRF să nu lase disputarea barajului, atât timp cât pe rol încă se află un litigiu privind Academia Rapid. „Am notificat FRF să aplice și să respecte prevederile legale în vigoare și să sancționeze cu duritate nerespectarea de către AMFB a statutelor și regulamentelor FIFA, UEFA, FRF”, a zis Talpan.

Închide ×