Life

Mutare șoc în televiziune. Cu cine ar putea semna Gina Pistol, iubita lui Smiley

Gina Pistol a anunțat că pleacă de la Antena 1 pentru a se dedica mai mult familiei, dar va semna vedeta cu un alt post de televiziune?
22.02.2023 | 10:00
Mutare soc in televiziune Cu cine ar putea semna Gina Pistol iubita lui Smiley
Gina Pistol ar putea semna cu un alt post TV, după plecarea de la Antena 1? Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și-a anunțat recent plecarea de la Antena 1, anunțându-i pe fani că va lua și o pauză de la televiziune, dar au apărut zvonuri potrivit cărora vedeta ar semna cu un alt post TV. Anul acesta va fi difuzat sezonul 11 Chefi la Cuțite, ultimul prezentat de iubita lui Smiley.

Gina Pistol ar putea semna cu un alt post tv, după plecarea de la Antena 1?

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată în martie 2021. Atunci a venit pe lume fiica lor, Josephine, care le aduce bucurie în fiecare zi. Înainte de a naște și în primele luni de viață ale fiicei sale, prezentatoarea nu a mai apărut la TV.

ADVERTISEMENT

Astfel, la cârma emisiunilor Chefi la Cuțite și Asia Express, acum America Express, a venit Irina Fodor. Ulterior, Gina Pistol s-a întors la Antena 1 pentru a prezenta emisiunea culinară, însă acum a decis să ia o pauză mai lungă de la televiziune.

După șapte ani de colaborare cu Antena 1, partenera lui Smiley și-a anunțat plecarea. Fanii au fost triști la aflarea veștii, dar i-au urat vedetei toate cele bune. În secțiunea de comentarii au apărut numeroase mesaje din partea celor care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

Acum, după ce a anunțat că părăsește trustul cu care a colaborat ani la rând, internauții se întreabă dacă nu cumva Gina Pistol se pregătește să semneze în viitor cu Pro TV, postul concurent. De altfel, în trecut au apărut zvonuri privind o posibilă colaborare cu trustul din care face parte și Smiley, notează cancan.ro.

Deocamdată, fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite a decis să rămână acasă și să se dedice mai mult creșterii fiicei sale. Cu toate acestea, nu este exclus ca aceasta să revină pe micile ecrane, dar la Pro TV, atunci când Josephine va mai crește.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, și Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1, în urma unui conflict cu șefii. Fostul jurat de la iUmor a semnat cu Pro TV. Deocamdată, actorul nu a oferit mai multe detalii despre viitoarea colaborare.

Cum și-a anunțat Gina Pistol plecarea de la Antena 1

Luni, Gina Pistol a postat câteva fotografii de la filmările pentru Chefi la Cuțite și Asia Express. În descriere a avut grijă să scrie și un mesaj emoționant. Iubita lui Smiley a recunoscut că i-a fost foarte greu să ia această decizie.

ADVERTISEMENT

Blondina a spus că ultimii doi ani nu au fost deloc ușori pentru ea, chiar dacă nu s-a văzut. Gina Pistol i-a asigurat pe fani că va fi activă în continuare în mediul online. Vedeta nu va posta la fel de des ca până acum, dar va ține legătura cu urmăritorii.

“Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express.”, este o parte a mesajului postat de Gina Pistol pe Instagram.

De asemenea, Gina Pistol a ținut să le mulțumească celor trei chefi, dar și echipei de producție. Vedeta nu a uitat nici de Mona Segall, producătoarea Asia Express, emisiune pe care a prezentat-o timp de trei sezoane.

ADVERTISEMENT
Tags: