Mutarea deceniului în NBA! Lebron James poate semna cu Golden State Warriors

Marian Popovici   
in Sporturi
01/02/2018, 16:28
Mutarea deceniului în NBA! Lebron James poate semna cu Golden State Warriors

James a revenit în anul 2014 la Cleveland Cavaliers după ce a petrecut 4 ani la Miami Heat, alături de care a câştigat două inele de campion: 2012 şi 2013. 

Lebron s-a întors cu scopul de a câştigat titlul alături de Cavs, echipă care l-a draftat în 2003. A reuşit acest lucru în 2016, însă în 2017 Cavaliers a fost distrusă în finală cu 4-1 de Golden State Warriors. Pentru Lebron actualul sezon poate fi ultimul la Cavs, în vară el devenind liber de contract.

Warriors cu James, Durant şi Curry? 

Surprinzător, Golden State Warriors, marii rivali din ultimii ani ai lui James, îl doreşte pe super baschetbalistul american. Lebron nu ar spune nu unei mutări şi conform presei americane ar fi spus că ia în calcul o mutare în Golden State dacă vor reuşi să îi plătească salariul. 

În acest moment, Golden State Warriors are o limită de 110 milioane de euro în ceea ce priveşte salariile, iar pentru a-l putea lua pe James trebuie să renunţe la doi jucători importanţi: Klay Thomspon şi Shaun Livingston. Dacă mutarea se va face, Warriors ar putea deveni o echipă imbatabilă cu: Lebron James, Kevin Durant şi Steph Curry. 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.