Sport

EXCLUSIV / Transferuri TARI în Giuleşti! “Dinu i-a convins! E ok!”

RAPID. Se conturează lista de achiziţii pentru campania de iarnă a Rapidului! După ce Costin Lazăr a dezvăluit pentru FANATIK.RO că şi-a dat acceptul să revină în Giuleşti (vezi detalii...
15.12.2014 | 00:07
EXCLUSIV  Transferuri TARI in Giulesti Dinu ia convins E ok

RAPID. Se conturează lista de achiziţii pentru campania de iarnă a Rapidului! După ce Costin Lazăr a dezvăluit pentru FANATIK.RO că şi-a dat acceptul să revină în Giuleşti (vezi detalii AICI), iar Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru sînt tentaţi ca din ianuarie să îmbrace din nou tricoul formaţiei feroviare pentru o perioadă de şase luni,Dinu Gheorghe încearcă aducerea unui lot de trei jucători de la vicecampioana României, Astra Giurgiu.

RAPID. Niculae, Săpunaru, Ioniţă, plus surpriza Nistor

RAPID. Vremurile în care în Giuleşti cuvîntul “suferinţă” era la ordinea zilei par să apună, iar fanii Rapidului au toate motivele să privească cu încredere viitorul apropiat şi, prin urmare, să creadă în salvarea echipei de la retrogradare.“În capul listei se află Niculae, Ioniţă II, Săpunaru şi Dan Nistor, cu toţi ajungîndu-se la un acord de principiu, aceştia urmînd să se alăture echipei la începutul anului viitor. Niculae aşteaptă doar să se anunţe oficial că sînt acţionari noi, de bună credinţă şi că planul de reconstrucţie al Rapidului este unul serios, nu mai vrea să se implice într-un proiect care să nu fie vandabil”, au precizat, pentru FANATIK.RO, surse din anturajul echipei feroviare.

reprezentativă1

Oros şi-a dat acordul! Urmează Alibec!?

RAPID. După ce FANATIK.RO a dezvăluit înţelegerea dintre Dinu Gheorghe şi Ioan Niculae pentru împrumutul lui Alexandru Ioniţă de la Astra (vezi detalii AICI) , în ciuda faptului că Narcis Răducanu, preşedintele vicecampioanei, s-a opus mutării, “Vamă” a reuşit cooptarea a încă doi jucători din lotul vicecampioanei. Cel puţin verbal, Denis Alibec şi Cristian Oros urmînd să vină în Grant sub formă de împrumut. “Cei doi jucători au salarii de 18.000, respectiv 15.000 euro pe lună, dar nu reprezintă o problemă pentru viitorul buget al Rapidului. Oros a mai jucat în Giuleşti, cunoaşte atmosfera, în timp ce Alibec este un jucător de viitor. Dinu Gheorghe ne-a transmis că a obţinut acordul celor implicaţi în această tranzacţie. Oros a pus o singură condiţie, să îi fie plătite salariile restante pe care le are de luat de la Rapid, aproximativ 30.000 euro”, au precizat, pentru FANATIK.RO, surse din anturajul echipei feroviare.

bologna-660x400

Insistă şi pentru Chiţu

RAPID. Denis Alibec, Alexandru Ioniţă II şi Cristian Oros nu sînt singurii fotbalişti cu care Dinu Gheorghe a negociat! Alin Chiţu a fost şi el dorit de Dinu Gheorghe în Grant şi, chiar dacă negocierile sînt sistate, ele se vor relua. “Motivul pentru care Chiţu a refuzat să vină la Rapid ţine de culise. Impresarul său, Mihai Joiţa, a plecat în urma venirii lui Dinu Gheorghe în Giuleşti. Prin urmare, agentul şi-a sfătuit fotbalistul să nu vină la formaţia pregătită de Marian Rada, dar Dinu Gheorghe insistă în continuare”, au preciyat sursele FANATIK.RO din cadrul grupării giuleştene.

750 de mii euro este cota lui Alin Chiţu pe site-ul transfermarkt.de

25 de meciuri a evoluat Cristian Oros pentru Astra Giurgiu, în toate competiţiile, în sezonul 2014/2015

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

 

Tags: