Fotbal intern

“Poate a făcut o greşeală cînd N-A PLECAT la Vaslui!”

Disputa purtată între Dorin Rotariu, mama acestuia, Dorina, şi Anamaria Prodan, managerul său, pe de-o parte, şi conducerea lui Dinamo, de cealaltă parte, încă nu a încetat. Un interviu...
02.05.2014 | 17:40
Poate a facut o greseala cind NA PLECAT la Vaslui
ADVERTISEMENT

Disputa purtată între Dorin Rotariu, mama acestuia, Dorina, şi Anamaria Prodan, managerul său, pe de-o parte, şi conducerea lui Dinamo, de cealaltă parte, încă nu a încetat. Un interviu oferit de Ionuţ Negoiţă în Gazeta Sporturilor, dar şi un contract de publicitate pe care clubul îl încasează pe “imaginea! lui Dorin fără ca fotbalistul să fie remunerat au reaprins focul încrucişat între cele două tabere.

Totul a pornit de la o declaraţie a patronului dinamovist, care a vorbit despre condiţiile pe care clubul i le-a pus la dispoziţie lui Rotariu. „De câteva luni de zile Rotariu a primit de la club un apartament, ca şi ceilalţi colegi ai lui. Cu tot ce are nevoie inclus, deasemenea. Foarte important de reţinut: a primit acest apartament înainte să intre peste el soţia antrenorului de la Steaua. Deci povestea că a obţinut aceste lucruri doar pentru ca a fost impresariat de această individă este o minciună grosolană”, a spus Negoiţă. Reacţia omului de afaceri a venit în urma unui articol publicat de FANATIK acum trei săptămîni! Mai exact, FANATIK a aflat povestea sensibilă a vieţii lui Rotariu, care trăia într-un apartament oferit de club, în care gîndacii erau ca la ei acasă şi de unde maşina de spălat era absentă.

ADVERTISEMENT

Nici apă nu a avut în apartament

Chiar dacă între timp lucrurile s-au schimbat, situaţia nu este chiar aşa cum a prezentat-o Ionuţ Negoiţă, lucru confirmat şi de Dorina Rotariu, care locuieşte alături de fiul său.  Negoiţă a decis să-i ofere un apartament mai bun jucătorului de la Dinamo abia de la începutul acestei săptămîni. Pînă atunci ? Mama lui Rotariu nu a avut unde să gătească! Pentru că locuinţa nu a fost dotată şi cu un aragaz! Mai grav a fost însă faptul că, pînă luni, Rotariu nu a avut nici măcar apă caldă! „Nu ştiu ce ştie domnul Negoiţă, dar noi ne-am mutat în acest apartament abia de două săptămîni şi jumătate. În rest, pot confirma cele spuse de dumneavoastră. Într-adevăr, au fost unele probleme cu apa caldă şi cu aragazul”, a spus Dorina Rotariu pentru FANATIK.

“Poate a greşit în vară”

Mama puştiului de 18 ani a continuat şi a explicat ce s-a mai schimbat în relaţia dintre fiul său şi Dinamo, iar lucrurile nu par să se îndrepte în direcţia cea bună. „De ce, dintr-o dată, se aruncă aşa cu pietre în el? Chiar nu a făcut nimic pentru Dinamo? E o telenovelă cu actori care nu fac parte din film, iar actorii adevăraţi ne atacă voalat. Cînd am semnat cu Dinamo nu mi s-a dat o listă cu farmaciile la care să mă duc, cu restaurantele unde să mănînc şi nici cu impresarii alături de care putem lucra. Cînd văd lucrurile astea mi se pare că încă nu ne-am rupt de vremurile trecute. Lumea spune că am făcut o greşeală acum, că am semnat cu actualul manager, dar mă gîndesc că poate Dorin a făcut o greşeală vara trecută, cînd în loc să se ducă la Vaslui, pe bani mult mai mulţi, a rămas cu sufletul aici, de i-a luat şi serviciul lui unchi-su”, a spus, vizibil revoltată, Dorina Rotariu.

ADVERTISEMENT

S-a întîlnit cu Anghelache

Interesant este că, deşi pe plan mediatic disputa verbală este în toi, în particular cele două părţi au evitat să se intersecteze. Întrebată dacă a discutat cu Ionuţ Negoiţă, aceasta a reacţionat sarcastic: Eu să-l sun pe domnul Negoiţă? Nu am cum, nu-mi permit să-l deranjez. Dînsul este ocupat, poate nu are timp de mine, poate nu are program de audienţe. Aceasta a dezvăluit că singurul cu care s-a întîlnit a fost Constantin Anghelache, de altfel singurul om din conducerea lui Dinamo care în ultimele zile a avut un discurs împăciutior atunci cînd a vorbit despre situaţia lui Rotariu. L-am sunat pe domnul Anghelache ca să-i cer o întîlnire şi am reuşit să ne vedem. Cred că s-a observat asta, a explicat mama lui Dorin pentru FANATIK.