ULTIMĂ ORĂ / Mama lui Adi Mutu, AUDIATĂ de procurori!

Adrian Mutu, Parchet, adrian martian, Oradea, rodica mutu

Mama lui Adrian Mutu a fost audiată miercuri la Parchetul Oradea după ce omul de afaceri Adrian Marţian a făcut plîngere atît împotriva, ei cît şi împotriva fotbalistului.

Rodica Mutu

Adrian Marţian îl acuză pe Mutu că a dorit să falsifice acte la societatea pe care o deţineau împreună! “Trebuia să îmi dea 5 milioane de euro pentru parteneriatul în biodiesel pe care îl începusem şi el a vrut să îmi dea ţeapă. A pus pe altcineva să semneze nişte acte prin care dorea să preia afacerea, vroia să îmi falsifice semnătura. E prost, e o fetiţă, profitul era foarte mare, 3 milioane euro pe lună!”, a acuzat Marţian în urmă cu mai bine de o lună.

Urmează Mutu la audieri!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Acel moment pare să nu fi rămas fără ecou, mai ales că omul de afaceri le-a făcut la scurt timp plîngere penală atît lui Adrian Mutu, cît şi mamei sale, Rodica Mutu. Tocmai din acest motiv, mama "Briliantului" a fost audiată miercuri la Parchetul Oradea, unde a stat două ore, urmînd ca în perioada imediat următoare la audieri să fie chemat şi Adrian Mutu.

 P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!  

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004