Fotbal intern

Borcea scoate banii: “Dacă vine Mutu îi plătesc salariul”

UPDATE 12:20 - Cristi Borcea a discutat cu Adi Mutu, iar jucătorul e gata să revină la Dinamo. "Dacă Mutu va veni la Dinamo, sigur voi contribui şi eu la plata salariului său, ca să nu suporte...
09.10.2013 | 09:00
Borcea scoate banii Daca vine Mutu ii platesc salariul

UPDATE 12:20 – Cristi Borcea a discutat cu Adi Mutu, iar jucătorul e gata să revină la Dinamo. “Dacă Mutu va veni la Dinamo, sigur voi contribui şi eu la plata salariului său, ca să nu suporte clubul toate costurile. Am vorbit cu Mutu, el a zis că ar vrea să revină la Dinamo, dar el trebuie să discute cu Ionuţ Negoiţă. Cum s-a construit echipa din 1998 în jurul lui Ionuţ Lupescu, aşa ar fi acum în cazul lui Mutu, eu aşa văd lucrurile”, a declarat Borcea la Dolce Sport.

…………………………………………………………………..

Adrian Mutu a dezvăluit, în exclusivitate la FANATIK SHOW, că este gata să revină în acest moment la Dinamo, asta dacă şi Cristian Borcea o va face. Mai mult, “Briliantul” a anunţat că este gata să evolueze în “Ştefan cel Mare” încă un sezon şi jumătate, obiectivul său principal fiind detronarea Stelei din fruntea Ligii I.

 “Vreau să mă întorc în România şi să încep un proiect la Dinamo. Vreau să vin să mai joc un an şi jumătate. I-am promis lui Borcea că  vin la Dinamo, dacă se întoarce şi el. Este posibil să vină şi Cristi Borcea alături de mine la Dinamo. Nu e un motiv pentru mine să nu vin în România de teamă că lumea mă va înjura pe stadioane. Nu ştiu încă dacă voi băga bani la Dinamo, voi vedea. Mai am contract cu Ajaccio pînă în vara lui 2015. În decembrie voi discuta foarte serios o revenire în Ştefan cel Mare. Sînt la sfîrşit de carieră şi vreau să ajut Dinamo ca jucător, după care să construim o echipă care să se bată la titlu, care să facă performanţă în cupele europene. Din ce ştiu, media salarială la Dinamo e de cinci, şase mii de euro pe lună. Eu banii ăştia îi cîştig la Ajaccio într-o săptămînă. Dar eu nu vin pentru bani la Dinamo! Vin să ne batem la titlu pentru că locul lui Dinamo nu este la mijlocul clasamentului. O să vin să detronăm Steaua, acesta este obiectivul nostru”, a spus Mutu la FANATIK SHOW.

Vezi video: