Fotbal intern

Uluitor! Mutu MAFIOTUL! “A legat un băiat şi a vrut să-l dea la cîini!”

Adrian Marţian, fost partener de afaceri şi prieten apropiat al lui Adrian Mutu, a făcut dezvăluiri absolut şocante despre cel care este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din...
12.09.2015 | 11:08
Uluitor Mutu MAFIOTUL A legat un baiat si a vrut sal dea la ciini

Adrian Marţian, fost partener de afaceri şi prieten apropiat al lui Adrian Mutu, a făcut dezvăluiri absolut şocante despre cel care este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din istoria fotbalului românesc.  Marţian a dezvăluit, la “Agentul VIP”, că fostul jucător al lui Abramovici ar fi plătit-o pe viitoarea lui soţie şi că are ieşiri văzute doar în filmele cu mafioţi!

(CLICK PE GALERIA FOTO DE SUS PENTRU IMAGINI INCENDIARE CU VIITOAREA SOŢIE A LUI ADI MUTU ÎN SÎNII GOI! ARATĂ FENOMENAL!)

Logodnica lui Mutu, escortă!?

Marţian a explicat că Sandra Bachici, viitoarea soţie a lui Mutu, ar fi avut în trecut altfel de relaţii cu jucătorul: “Au fost mai multe ocazii în care eu personal i-am înmînat bani fetei cînd se întîlnea cu Mutu. Îmi zicea el: «Frate, dă-i şi tu ăsteia să nu vorbească, să nu ştie lumea!».  Începutul a fost în perioada în care era cu cocaina, nu se mai lega nimic cu Alexandra. Iar acum se căsătoreşte cu ea! Banii ăia nu i-am mai văzut niciodată înapoi. Numai cu necazuri m-am ales după urma lui!”, a încheiat Marţian. Dezvăluirile celui care a fost o bună perioadă lîngă Mutu aruncă în aer fotbalul românesc şi creează o imagine urîtă a celui care a fost idol la Florenţa, Torino şi Londra.

Imagini incendiare! PRODANCA, GOALĂ COMPLET! Cum putea să arate acum 8 ani!!! AVEM FOTOGRAFIILE SECRETE! VEZI O GALERIE FOTO EXPLOZIVĂ! 

”M-am pomenit la mine cu Mutu avîndu-l legat în portbagaj pe copilul ăsta. Îl voi aduce să povestească”, a fost prima dezvăluire a lui Marţian, care a continuat cu detalii interzise minorilor!!!
“Într-o zi, m-am pomenit în curte, la mine, cu Adi, care avea în portbagaj un băiat legat de mîini şi de picioare, cu scoci pe gură. Am rămas şocat!”, şi-a amintit Marţian, care a specificat că episodul s-ar fi petrescu cînd Mutu juca la Cesena, în 2012.

GALERIE FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂ! Imagini direct din dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

“L-a tîrît în piscină!”

Detaliile prezentate de Marţian cu lux de amănunte schimbă total imaginea pe care Mutu a încercat să o păstreze atîta vreme. “Îl vizitase un amic din Bucureşti, care venise şi cu prietena. Şoferul celor doi era un copil din Bistriţa. Au băut oamenii cît au băut, iar la un moment dat lui Mutu i s-a părut că puştiul, care se amuza cu nişte cîini în curte, a făcut un gest nepotrivit către prietenul său. L-a luat imediat la picioare, l-a lovit cu ciocanul, l-a tîrît la piscină, unde l-a băgat cu capul în apă. Cum mai văzuse el pe la alţii sau prin filme! Mafiot! Vă spun lucruri concrete, nu bazaconii”.

 

Ce-a CRESCUT! Micuta Cleopatra Stratan s-a facut mare!!! Galerie FOTO! E de NERECUNOSCUT!!!

 

FOTO ULUITOR! Cum ARĂTA DIVA Mihaela Rădulescu la 18 de ani! E NEMACHIATĂ şi cu părul V LVOI!

 

“A profitat de fata amicului”

Marţian a susţinut, de asemenea, că Mutu ar fi profitat de toate persoanele care veniseră la el. “Mutu i-a luat şi fata tipului ăla, a dus-o în casă şi şi-a făcut treaba. Incredibil e că toate astea s-au petrecut de faţă cu mama lui. Vă daţi seama?! E cea mai periculoasă femeie. Mutu e pistol cu apă pe lîngă ea. Îl încurajează în chestiile astea!”.

Şi a continuat cu detaliile: “Fata cu care s-a distrat ce să mai facă?! Pe urmă i-a fost probabil frică să zică ceva, la fel ca şi băiatului sechestrat. Dar pe copil îl găsesc şi-l aduc să povestească personal ce a păţit! Săracu’, i-a spart telefoanele, i-a luat maşina, un Fiat parcă. Cînd a venit la mine cu copilul în portbagaj, a avut şansă că nu l-au oprit carabinierii pe drum. Dacă-l găseau, lua 20 de ani de puşcărie! Începuse să-mi zică şi mie să-l dăm la cîini, să-l punem într-un tomberon. A trebuit să intervin să-l trezesc, să-l elibereze pe băiat şi să-l lase în pace!”.

IMAGINI BOMBĂ! Gimnasta româncă s-a dezbrăcat total! Vezi o galerie foto INTERZISĂ MINORILOR!