Galerie foto. Adrian Mutu a condus primul antrenament de la FC Voluntari

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
15/04/2018, 18:55
Galerie foto. Adrian Mutu a condus primul antrenament de la FC Voluntari GALERIE FOTO

Adrian Mutu n-a aşteptat mult. Fostul “Briliant” al fotbalului românesc a anunţat la reluarea sezonului că nu vrea să mai stea mult ca manager la Federaţia Română de Fotbal, iar FC Voluntari l-a acontat după meciul pierdut de Claudiu Niculescu în faţa lui FC Dinamo Bucureşti.

Până să ajungă la FC Voluntari, Adrian Mutu negociase şi cu Astra Giurgiu, echipă care s-a despărţit de Edward Iordănescu, dar care l-a numit apoi pe Gigi Mulţescu.

Mutu, antrenament cu zâmbetul pe buze

Noul antrenor al iflovenilor a condus prima şedinţă de pregătire cu un aer degajat şi zâmbetul pe buze. “Briliantul” are drept obiectiv penntru acest sezon păstrarea echipei în Liga 1 Betano. De la stagiunea următoare lucrurile se complică pentru Mutu, el va trebui să califice echipa în play-off

Adrian Mutu s-a retras din fotbal la ASA Târgu Mureş, în vara anului 2016. De atunci, fostul “Briliant” al fotbalului românesc a schimbat două funcţii administrative, director la FC Dinamo Bucureşti, apoi manager la Federaţia Română de Fotbal, unde lucra alături de Cosmin Contra. FC Voluntari este prima echipă pe care Adrian Mutu o antrenează. Acesta va debuta pe banca ilfovenilor în partida de sâmbătă, 21 aprilie, împotriva Concordiei Chiajna.

Ştirea MOMENTULUI

Coregrafie spectaculoasă a sârbilor la Steaua Roşie Belgrad – Napoli! Belodedici, invitat special la meci

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×