Mutu, interviu special. "Briliantul" a fost dorit de Real Madrid! Cine este cel mai enervant coleg pe care l-a avut

Adi Mutu, Romania, Real Madrid

Adrian Mutu a oferit un interviu pentru site-ul Eusunt12.ro în care a vorbit despre cele mai importante momente din cariera de fotbalist.

Fostul decar al echipei naţionale a vorbit pentru site-ul "Eu sunt 12" despre interesul celor de la Real Madrid, dar şi care a fost echipa la care şi-ar fi dorit să evolueze mai mult, dar şi ce ar fi făcut în cazul în care nu reuşea să ajungă fotbalist.

"E vreo echipă cu care ai fost aproape să semnezi şi nu ştie nimeni? Da, Real Madrid. De ce nu ai mai ajuns acolo? Nu am mai ajuns acolo pentru că... probabil că au renunţat la mine. Ce crezi că te făceai dacă nu erai fotbalist? Vagabont... nu ştiu.", a fost dialogul dintre reporter şi Mutu

Adi Mutu a recunoscut care a fost cel mai dificil coleg

Fostul lider al naţionalei a fost coleg cu Zlatan Ibrahimovic la Juventus,  pe care îl consideră cel mai enervant coleg.  "Cel mai enervant jucător pe care l-ai avut coechipier? Ibrahimovic! Echipa din carieră la care ţi-ai fi dorit să joci mai mult? Juventus. Ai vreo superstiţie legată de fotbal? Aveam o superstiţie când jucam, intram tot timpul cu piciorul drept pe teren.", a continuat dialogul

"Prima scandare care îţi vine în minte când te gândeşti la fotbal? Mutu-gol. Care sunt echipele tale favorite din străinătate? Fiorentina şi Barcelona. Trei fotbalişti celebri pe care îi care-i în agenda telefonului Ibrahimovic, Nedved şi Frey (n.r fost de la Inter, Parma şi Fiorentina) Messi sau Ronaldo? Amândoi. Top 3 atacanţi în activitate. Ăştia doi, plus Suarez."

Mutu, 39 de ani, ocupă poziţia de manager al echipei naţionale de fotbal a României, iar la începutul lunii a obţinut Licenţa UEFA  ”A”, după ce a încheiat cu 10 Şcoala de Antrenori organizată de FRF.