Mutu, interviu special. “Briliantul” a fost dorit de Real Madrid! Cine este cel mai enervant coleg pe care l-a avut

Tibi Demeter   
in Fotbal international
14/02/2018, 20:21
Mutu, interviu special. “Briliantul” a fost dorit de Real Madrid! Cine este cel mai enervant coleg pe care l-a avut

Fostul decar al echipei naţionale a vorbit pentru site-ul “Eu sunt 12” despre interesul celor de la Real Madrid, dar şi care a fost echipa la care şi-ar fi dorit să evolueze mai mult, dar şi ce ar fi făcut în cazul în care nu reuşea să ajungă fotbalist.

“E vreo echipă cu care ai fost aproape să semnezi şi nu ştie nimeni? Da, Real Madrid. De ce nu ai mai ajuns acolo? Nu am mai ajuns acolo pentru că… probabil că au renunţat la mine. Ce crezi că te făceai dacă nu erai fotbalist? Vagabont… nu ştiu.”, a fost dialogul dintre reporter şi Mutu

Adi Mutu a recunoscut care a fost cel mai dificil coleg

Fostul lider al naţionalei a fost coleg cu Zlatan Ibrahimovic la Juventus,  pe care îl consideră cel mai enervant coleg.  “Cel mai enervant jucător pe care l-ai avut coechipier? Ibrahimovic! Echipa din carieră la care ţi-ai fi dorit să joci mai mult? Juventus. Ai vreo superstiţie legată de fotbal? Aveam o superstiţie când jucam, intram tot timpul cu piciorul drept pe teren.”, a continuat dialogul

“Prima scandare care îţi vine în minte când te gândeşti la fotbal? Mutu-gol. Care sunt echipele tale favorite din străinătate? Fiorentina şi Barcelona. Trei fotbalişti celebri pe care îi care-i în agenda telefonului Ibrahimovic, Nedved şi Frey (n.r fost de la Inter, Parma şi Fiorentina) Messi sau Ronaldo? Amândoi. Top 3 atacanţi în activitate. Ăştia doi, plus Suarez.”

Mutu, 39 de ani, ocupă poziţia de manager al echipei naţionale de fotbal a României, iar la începutul lunii a obţinut Licenţa UEFA  ”A”, după ce a încheiat cu 10 Şcoala de Antrenori organizată de FRF.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.