News

Apropiaţii confirmă: “Mutu a fost propus la Bursaspor”

Adrian Mutu este aproape de a schimba din nou campionatul. După ce a evoluat ani buni în Italia, a urmat etapa engleză, la Chelsea, revenirea în Italia, iar din vara lui 2012 saltul în Insula...
15.08.2013 | 14:39
Apropiaţii confirmă:
Adrian Mutu are toate şansele să lase Corsica pentru a juca la Bursă

Adrian Mutu este aproape de a schimba din nou campionatul. După ce a evoluat ani buni în Italia, a urmat etapa engleză, la Chelsea, revenirea în Italia, iar din vara lui 2012 saltul în Insula Corsica, la Ajaccio, unde se află şi în prezent. Nu se ştie însă pentru cît timp, pentru că este foarte probabil ca pînă la încheierea perioadei oficiale de transferuri, la 31 august, el să schimbe domiciliul, urmînd a semna pentru echipa turcă Bursaspor. La mijloc ar putea fi, pe de o parte, un contract bun din partea celor supranumiţii ”crocodilii”, pe de alta relaţiile tensionate cu actualul tehnician al lui Ajaccio, italianul Fabrizio Ravanelli. Faptul că Mutu şi Ravanelli nu se agrează a fost vizibil şi din imaginile surprinse de televiziunea franceză în momentul înlocuirii românului în minutul 73 al meciului din prima etapă a noului sezon din Ligue 1, în care Ajaccio a pierdut acasă cu 1-0 în faţa lui Saint Etienne. Publicaţia “Sabah” a anunţat astăzi această posibilă tranzacţie. “Mutu a fost propus la Bursaspor. Mutu şi Ajaccio aşteaptă oferta oficială a turcilor pînă la finalul lunii august”, au confirmat apropiaţii jucătorului, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Regele Hagi a adus o colonie de români

Bursaspor este un club unde românii au fost mereu la mare preţ. Asta şi datorită relaţiilor excelente cu fraţii Becali. Primul care a jucat aici a fost Mircea Rednic, dar momentul de apogeu l-a constituit instalarea ca antrenor a lui Gică Hagi între iulie 2003 şi februarie 2004, care şi-a adus cu el o adevărată colonie de români, cu portarul Bogdan Vintilă, mijlocaşul Cornel Frăsinescu, atacantul Ionel Ganea. Tot la Bursa a jucat şi Giani Kiriţă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri