Prima măsură luată de Mutu la Voluntari. Ce i-a anunţat pe jucători

SPECIAL FANATIK
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
15/04/2018, 11:57
Prima măsură luată de Mutu la Voluntari. Ce i-a anunţat pe jucători

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Adi Mutu a ajuns la un acord cu FC Voluntari după ce Claudiu Niculescu şi-a reziliat contractul cu formaţia din playout-ul Ligii 1 Betano. “Briliantul” a semnat un contract valabil un sezon şi va încasa un salariu de 9.000 de euro pe lună, informaţie anunţată în exclusivitate de FANATIK.RO.

FANATIK.RO a aflat şi care a fost prima măsură luată de Adrian Mutu în ceea ce îi priveşte pe jucătorii lui FC Voluntari. Înainte să-şi rezilieze contractul cu formaţia din Ilfov, Claudiu Niculescu şi-a anunţat după meciul pierdut în faţa lui FC Dinamo Bucureşti, scor 2-4, că vor avea liber până luni, dar “Briliantul” a intervenit.

Prima măsură luată la Voluntari: le-a schimbat programul jucătorilor

Astfel, după ce a semnat contractul cu oficialii lui FC Voluntari, Adi Mutu i-a anunţat pe jucătorii formaţiei din playout-ul Ligii 1 Betano că a decis să schimbe programul. Astfel, “Briliantul” i-a chemat pe fotbalişti la pregătire duminică după-amiază, atunci când va susţine şi primul antrenament la FC Voluntari din postura de antrenor principal.

Adi Mutu şi-a dat demisia de la FRF

Înainte să semneze cu FC Voluntari, Adi Mutu şi-a reziliat contractul cu Federaţia Română de Fotbal, acolo unde ocupa postul de manager sportiv şi unde a ajuns după ce şi-a reziliat contractul cu FC Dinamo Bucureşti.

Închide ×