Cum a ratat Mutu transferul carierei: "Aş fi stat o viaţă acolo"

adrian mutu, frf, chelsea, bayern munchen

Managerul de la Federaţia Română de Fotbal, Adrian Mutu, povesteşte cum a ratat transferul vieţii.

Adrian Mutu a povestit un epsiod petrecut în 2006, pe vremea când el activa la Juventus, după perioada în care a fost implicat în uriaşul scandal "cocaina" de la Chelsea. Fostul "Briliant" al fotbalului românesc mărturiseşte că a fost dorit de Byaern Munchen, însă nemţii au renunţat din cauza problemelor pe care Mutu le-a avut:

"Transferul trebuia să se facă, dar mi s-a spus că preşedintele Rummenigge s-a opus, a considerat că ceea ce se întâmplase ar fi pătat cumva imaginea clubului. Bayern Munchen e genul de club la care eu, ca jucător, aş fi stat o viaţă", a spus Mutu la Telekomsport.

Lucrează la FRF

După ce a fost în conducerea lui FC Dinamo Bucureşti, Adrian Mutu  fost cooptat de Răzvan Burleanu, care i-a oferit postul de manager sportiv al naţionalei. Acesta nu se gândeşte însă să rămână în acest rol adminstrativ şi pe viitor. Vrea să îşi ia licenţa PRO şi să coboare în iarbă, pentru a antrena: "După alegeri, dacă voi găsi un proiect bun pentru ceea ce doresc să fac, îmi voi da demisia de la Federaţie. Eu vreau să fiu antrenor, nu-mi place biroul, aşa simţeam şi la Dinamo. Prin experienţa de-o viaţă pe care am acumulat-o cred că aş putea ajuta altfel fotbalul", spune Mutu.