Fotbal intern

Adi Mutu a ajuns la sapă de lemn?! De ce s-ar fi însurat “Briliantul”

Fostul director general al clubului Dinamo Bucureşti, Adrian Mutu, care a devenit manager sportiv în cadrul Federaţiei Române de Fotbal, are probleme financiare, iar nunta cu Sandra Bachicia fost...
18.10.2017 | 10:22
Adi Mutu a ajuns la sapa de lemn De ce sar fi insurat Briliantul

Fostul director general al clubului Dinamo Bucureşti, Adrian Mutu, care a devenit manager sportiv în cadrul Federaţiei Române de Fotbal, are probleme financiare, iar nunta cu Sandra Bachicia fost una de interes. Wowbiz a scris că ”Briliantul” are cheltuieli lunare mari, în special cu vila de lux din Pipera în care locuieşte şi pentru care plăteşte o rată lunară substanţială. În această situaţie, nunta şi botezul care au avut loc duminica trecută au lăsat un gust amar majorităţii invitaţilor, părând mai degrabă un eveniment de imagine.

Mutu a negociat cu o televiziune pentru exclusivitatea pe TV, pentru aproximativ 30.000 de euro, un lucru firesc, care se poartă şi în alte tţări, atunci când vine vorba de vedete cu priză la public. Fostul fotbalist a şocat prin ţinută, el apelând la un designer autohton aflat la începutul carierei şi care se asociează cu nume celebre din ahowbiz precum Liviu Vârciu sau Pepe. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Mutu vrea să facă un împrumut bancar

De la nunta lui Adrian Mutu cu Sandra au lipsit nume importante din lumea fotbalului, precum Gheorghe Hagi (fostul său naş), Cristian Chivu, Ciprian Marica. La eveniment nu au fost prezenţi nici oameni din cadrul clubului Dinamo Bucureşti, nici fotbalişti alături de care Mutu a jucat în străinătate, dar nici cel mai bun prieten al acestuia din copilărie, Alin Mihai, cu care s-a certat.

Apropiaţi ai lui Adi Mutu susţin că acesta are un obiectiv personal clar pentru următoarele 6 luni pe care le va petrece la FRF, pe un salariu lunar de 6.000 de euro plus bonusuri. Mutu vrea să acumuleze o vechime de jumătate de an pe cartea de muncă, după care este decis să acceseze un credit bancar la instituţia financiară parteneră a FRF, cea care oferă anumite facilităţi pentru angajaţii forului fotbalistic. Este vorba de aproximativ 100.000 de euro, sumă cu care “Briliantul” speră să îşi rezolve, fie şi pentru moment, lipsa acută de lichidităţi din ultima perioadă.