Carousel hot news

Mutu, ATAC INCREDIBIL! “E UN INFRACTOR condamnat!”

După ce Adrian Marţian i-a adus lui Adrian Mutu acuze incredibile, dezvăluind că decarul ploieştenilor exagerează cu consumul de alcool, iar la Ajaccio umbla cu femei de moravuri uşoare pe care...
Autor: Adrian Dumitru | 03.07.2014 | 10:29
Mutu, ATAC INCREDIBIL!

După ce Adrian Marţian i-a adus lui Adrian Mutu acuze incredibile, dezvăluind că decarul ploieştenilor exagerează cu consumul de alcool, iar la Ajaccio umbla cu femei de moravuri uşoare pe care le plimba la Paris, prietenii fostului lider al naţionalei au luat atitudine.

Apropiaţii actualului jucător de la Petrolul au reacţionat violent la adresa fostului partener de afaceri al lui Mutu. “Marţian a primit închisoare cu suspendare pentru violenţă. E un infractor condamnat, a ajuns el să se ia de Mutu?! De altfel, zilele trecute, a ajuns la poarta fabricii cu trei maşini de interlopi şi a fost blocat de firma de pază. Se vede pe cameră cum Marţian strigă în gura mare că Adrian va ajunge la puşcărie. El are sindromul celui care a fost un nimeni şi se vede deposedat de amiciţia cu Mutu. Adrian i-a dat mare parte a banilor pe fabrică prin bancă. A plătit Marţian vreun impozit? Şi cine e acest Marţian?! El n-are afaceri, n-are job, nu are bani, are doar datorii la stat. Cum a ajuns să se ia de Mutu care, cu bune şi cu mai puţin bune, şi-a cîştigat numele prin muncă?”, precizează Gazeta Sporturilor.

Citeşte şi: Mutu, făcut PRAF! “Venea beat la antrenamente şi-şi aducea prostituate!”

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!