Fanatik Show

VIDEO / Mutu îl distruge pe Piţurcă: “La naţională E DICTATURĂ!”

România a pierdut cu Grecia calificarea la Mondialul din Brazilia. Revoltat de lipsa de formă a tricolorilor cu Grecia, Adi a atacat pe facebock încă din timpul meciului. “Nici nu vreţi sa...
20.11.2013 | 00:45
VIDEO  Mutu il distruge pe Piturca La nationala E DICTATURA
ADVERTISEMENT

România a pierdut cu Grecia calificarea la Mondialul din Brazilia. Revoltat de lipsa de formă a tricolorilor cu Grecia, Adi a atacat pe facebock încă din timpul meciului. “Nici nu vreţi sa ştiţi ce nervi am!!! Mi-e necaz, sînt frustrat, cum vreţi voi, dar Piti cum e??!!!”, a scris Mutu. Eşecul l-a enervat şi mai mult pe atacant. La final de joc, el a intervenit la FANATIK SHOW şi a dat cărţile pe faţă. Au urmat dezvăluiri incredibile şi un atac dur la adresa selecţionerului Victor Piţurcă.

Crede că i s-a tras de la VICA
Adi Mutu a dezvăluit la FANATIK SHOW că totul a plecat de la o poză cu el şi fiul selecţionerului. Mai mult, Piţurcă nu l-a mai convocat pentru că selecţionerului îi place dictatura. “Dacă eram împreună am fi putut să ne calificăm. Cînd am văzut Olanda în grupă, eram conştient că ne batem pentru locul doi. Am urlat în faţa televizorului, am fost nervos, simt o mare tristeţe pentru că îmi doream să fiu acolo, cu Grecia. Sînt de 13 ani la echipa naţională şi puteam încuraja echipa în vestiar înainte de meci. Pentru anumite ambiţii personale s-a trecut peste binele naţiunii. Pe Piţurcă l-a deranjat că am vorbit, că mi-am spus părerea, că am întrebat după jocul cu Olanda de ce nu am jucat. Eu consider că meritam o explicaţie atunci. Nu eram un jucător de 80 de ani să stau pe bancă la partida respectivă. Probabil şi poza cu băiatul lui, cînd apărea şi Vica a contat. Băiatul lui m-a recunoscut, voia să facă poză cu mine, nu puteam să-l refuz. Puştiu voia să facă o poză cu Adi Mutu, nu m-am gîndit la Piţurcă atunci. La echipa naţională este dictatura. Acolo vorbeşte Piţurcă şi atît“, a spus Mutu la FANATIK SHOW, de la ETNO TV.

ADVERTISEMENT

Se retrage de la naţională ?
Mutu ştie că naţionala este pentru el un subiect închis cu Victor Piţurcă selecţioner. “Nu mai am nici o şansă să vin la echipa naţională cît e Piţurcă”. Oricum, “Briliantul” ştie că selecţionerul va rămîne în istoria neagră a naţionalei: “Echipa naţională se rezumă la Ienei, Lucescu, Iordănescu. A fost îndepărtat în urmă cu mai mulţi ani, acum nu se putea. Nu am auzit niciodată ca numele lui Piţurcă să fie strigat de un stadion. Şi acest lucru îl doare. Pînă şi pe Răzvan Lucescu l-am apreciat, deşi am avut conflicte cu el. Piţurcă va rămîne în istoria echipei naţionale doar că s-a certat cu Hagi şi Mutu. Sînt mulţi antrenori care vin din urmă. E nevoie de reconstrucţie. Noi ne-am învîrtit doar în jurul lui Piţurcă. A venit, a plecat, a venit… Pe Răzvan l-am dat afară după şase meciuri. Trebuie schimbat ceva, nu se mai poate. Avem antrenori tineri, Olăroiu, Dan Petrescu. Merită şi ei o şansă. Am sperat ca prostul că mă convoacă şi ne calificăm. Antrenorul este de vină că nu ne-am calificat. Ce performanţe a avut la Euro? Cu Franţa ne-am apărat tot meciul, iar cu Italia am marcat eu“, a dezvăluit Mutu.

Antrenamente incredibile la naţională
Mutu a povestit la FANATIK SHOW şi cum pregăteşte Piţurcă meiurile naţionalei. “Băieţii au făcut patru-cinci ore de şedinţă video pe zi. Aşa a pregătit Piţurcă meciul. Discutam despre suprafaţa Ungariei şi de cîţi locuitori are… Păi după 20 de minute te ia somnul, întrebaţi orice antrenor. El pune, de exemplu, meciul Ungaria-Turcia şi ne uitam la el. O dată îi studiam pe turci, apoi, după cîteva zile, îi studiam şi pe unguri. Pe aceeaşi partidă. La toate echipele unde am jucat nu am făcut niciodată şedinţe video de 20 de minute”. Mai multu, Mutu spune că la naţională nu au voie nici cu telefon: “A ajuns să ne ia laptopurile, a vrut să ne ia şi telefoanele pentru că aveam Iphone-uri. Ne ia telefoanele că nu iasă materiale prin ziare, nu avem cum să vorbim nici măcar cu familia, după care cînd apărea ceva în presă tot noi eram vinovaţi. Acolo este o atmosferă de înmormîntare. Trebuie să începem totul de la zero. Asta cum că marea majoritatea a microbiştilor sînt lîngă el e ca la poker, a dat all-lin”, a punctat “Briliantul”.

ADVERTISEMENT

“Adi Mutu să facă glume cu familia lui, nu cu mine. E un fost jucător al naţionalei”
Victor Piţurcă, selecţioner

Vezi video: