Mutu, copleșit de emoții la baraj: „Am avut o cădere de calciu”

Eduard Popa   
in Liga 1 Betano
13/06/2018, 20:50
Mutu, copleșit de emoții la baraj: „Am avut o cădere de calciu” GALERIE FOTO
Adi Mutu, după barajul jucat de FC Voluntari cu Chindia

FC Voluntari, echipa antrenată de Adi Mutu, a câștigat cu mari emoții barajul pentru rămânerea în Liga 1, jucat în compania celor de la Chindia Târgoviște.

„Briliantul” susține că i s-a făcut rău înainte de loteria penalty-urilor: „Am avut o cădere de calciu. M-am dus până în vestiar. Mincă are momentele lui. E un portar de calitate”, a spus Mutu, la finalul meciului câștigat de formația sa la loviturile de departajare. Mutu susține că experiența a făcut diferența la finalul meciului: „A fost un meci dificil, așa cum ne-am așteptat. Am ajuns la loviturile la 11 metri, unde experiența noastră și luciditatea și-a spus cuvântul. Chindia a atacat cu mai multă forță. Am avut câteva situații de contraatac pe care nu am știut să le fructificăm.”

Adi Mutu bucuros că a îndeplinit obiectivul la FC Voluntari

Adi Mutu s-a arătat fericit că și-a îndeplinit obiectivul și susține că are nevoie de noi jucători pentru a face față la anul viitor în Liga 1: „În primul rând mă bucur că obiectivul e îndeplinit. Nu a fost ușor, nici măcar pentru un antrenor cu experiență, dar mi-am asumat acest risc și mi-am îndeplinit obiectivul. Eu am venit aici pentru că vreau mai mult, vreau să fim în primele opt. Vreau jucători noi, jucătorii care erau aici s-au blazat, au nevoie de o nouă motivație. Sper ca la anul să aducem sânge proaspăt. 

El i-a lăudat pe adversarii de la Chindia: „A fost greu, dar am satisfacția că ne-am îndeplinit obiectivul. Vreau să felicit Chindia, vreau să felicit antrenorul lor. Publicul lor este foarte frumos. Păcat că nu au suficiente condiții aici, pentru că au o echipă care joacă un fotbal foarte bun”.

Mutu i-a oferit și o replică lui Ciprian Marica, după ce fostul său coleg de la națională a susținut că nu îi place ce joacă Voluntari în mandatul „Briliantului”: „Nu mă gândesc la ei în momentele astea. Sunt antrenori care m-au criticat și le accept, nu înțeleg de ce Ciprian mă critică, fiindcă el vrea să facă o altă meserie, dar îi doresc să intre în pâinea asta să vadă cum e!”

Închide ×