Fotbal intern

Mutu, despre cearta cu Hagi: „Nu cred că ar trebui să ne sunăm”

16.05.2018 | 14:05
Mutu despre cearta cu Hagi Nu cred ca ar trebui sa ne sunam
Adrian Mutu s-a certat cu Gică Hagi cu privire la convocarea lui Ianis Hagi la națională

Adrian Mutu a oferit o nouă replică în cazul disputei de la distanță pe care a avut-o cu Gică Hagi, după ce „Regele” s-a certat cu Cosmin Contra pe tema selecției făcute la lotul echipei naționale.

„Briliantul” susține că îi poartă un respect doesebit nașului său, dar a precizat că nu trebuie să fie de acord cu tot ce spune el: „Nu am vorbit cu Gică, o să vorbim când o să ne vedem. Nu am spus că Gică Hagi este penibil. Este o persoană pe care o respect foarte mult. Nu cred că ar trebui să ne sunăm, nu cred că avem ceva de discutat în afara de “Ce mai faci?”. Sper că a rezolvat problemele cu Contra, cu mine nu are nicio problemă. Îl respect, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu și de acord cu ce spune Gică”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă dinaintea partidei pe care formația sa, FC Voluntari, o va juca pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș.

Mutu și Hagi s-au certat pe subiectul „Ianis la națională”

Scandalul dintre cei doi golgeteri ai naționalei României a început când Hagi i-a reproșat lui Contra că Ianis Hagi și alți elevi de-ai săi nu au fost convocați la națională. Mutu i-a luat însă apărarea lui „Guriță”:“Mi se pare un lucru penibil din partea lui Hagi să spună un asemenea lucru. Cosmin Contra e un super profesionist.” Întrebat de această reacție, Gică Hagi i-a dat o replică dură „Briliantului”: “Cred că Mutu a folosit cuvântul greșit. Mai mult i se potrivește lui acel cuvânt. A fost un moment neinspirat al lui. Să-și facă el meseria, să devină antrenor și apoi vorbim. Nu cred că Mutu e în măsură să-mi spună mie că nu sunt profesionist după tot ce a făcut el în carieră. Îl voi sprijini în continuare pe Mutu, dar ar trebui să vadă lucruri, să asculte. Noi ne spunem părerea, suntem mai în vârstă și ar trebui să fim ascultați”, i-a replicat Hagi fostului coleg de la națională.