Fotbal intern

Mutu, dialog amuzant cu Neaga. “Abia aştept să te bat!” Replica uluitoare a “Briliantului”

Adrian Mutu, dialog amuzant cu Adrian Neaga, după ce cei doi foşti colegi de la FC Argeş au ajuns să fie numiţi antrenori la FC Voluntari, respectiv ACS Poli Timişoara. Aceştia s-au tachinat în aşteptarea primului duel în Liga Betano.
17.04.2018 | 14:56
Mutu, dialog amuzant cu Neaga.

Adrian Mutu a dezvăluit că Adrian Neaga a fost primul care i-a trimis mesaj în momentul în care cel din urmă a semnat cu ACS Politehnica Timişoara şi i-a transmis că este nerăbdător să-l bată din postura de antrenor.

Adi Mutu, despre dialogul cu Adrian Neaga. “Mi-a scris!”

“Neaga mi-a scris: “Abia aştept să te bat!”. Răspunsul lui Adi Mutu nu s-a lăsat aşteptat, iar fostul internernaţional român l-a luat peste picior pe fostul coleg de la FC Argeş. “Tu eşti antrenor de 3 minute şi te-ai gândit să-mi trimiţi mie primul mesaj. I-am urat multă baftă, dar doar până la meciul cu mine, că acolo e greu”, a spus Adi Mutu.

Mutu, despre duelul cu Neaga şi Dică

Internaţionalul român s-a arătat încântat de faptul că se va duela cu Nicolae Dică şi Adrian Neaga în Liga 1 Betano. “Mă bucur această rivalitate. Se schimbă generaţiile de antrenori, e un val nou şi sper să demonstrăm că avem valoare. Dar sper ca şi cei care conduc cluburile să ne asigure condiţiile necesare”.

Sursă foto: mediafax

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri