Mutu, din nou la Fiorentina! “Vă mulţumesc! Este o ONOARE!”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
02/08/2016, 00:02
Mutu, din nou la Fiorentina! “Vă mulţumesc! Este o ONOARE!”

Fiorentina sărbătoreşte pe 29 august 1926 nu mai puţin de 90 de ani de la înfiinţare. Adrian Mutu, fostul mare atacant al formaţiei “viola” nu a fost uitat de italieni, care l-au invitat la eveniment.

„Mulţumesc pentru invitaţie şi este cu adevărat o onoare să particip la acest eveniment! Ne vedem pe 28…”, a scris Adrian Mutu pe un site de socializare.

Pentru Fiorentina, fostul atacant a evoluat timp de cinci sezoane, perioadă în care a marcat 54 de goluri în 112 partide.

Referitor la petrecerea care va avea loc, Vincenzo Montefusco, fost jucător de fotbal şi antrenor al celor de la Napoli, a declarat: „Duminică seară, am primit invitaţia de a participa şi voi merge cu mare plăcere. Fiorentina, care va sărbători cei 90 de ani, a organizat acest eveniment în ultimul an de zile. Anumite evenimente trebuie gestionate în mod diferit, cum este acesta, va fi o sărbătoare pe cinste”.

În prezent, pentru Fiorentina evoluează Ciprian Tătăruşanu şi Ianis Hagi.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×