News

Mutu, făcut PRAF! “Venea beat la antrenamente şi-şi aducea prostituate în camere”

Adrian Marţian, fostul partener şi prieten al lui Adrian Mutu, a făcut dezvăluiri halucinante despre jucătorul Petrolului. Finanţatorul lui UTA Arad aduce în prim plan viciile lui "Il...
02.07.2014 | 17:18
Mutu facut PRAF Venea beat la antrenamente sisi aducea prostituate in camere
ADVERTISEMENT

Adrian Marţian, fostul partener şi prieten al lui Adrian Mutu, a făcut dezvăluiri halucinante despre jucătorul Petrolului. Finanţatorul lui UTA Arad aduce în prim plan viciile lui “Il Fenomeno”, dezvăluind că decarul ploieştenilor “bea ca un porc, venea beat la antrenamentele lui Ajaccio şi era frecventat de femei uşoare. Golanul ăsta îşi chema numai prostituate prin camerele de cantonament şi mă punea pe mine să i le plătesc!“.

Portretul lui Adrian Mutu construit de Marţian este devastator pentru fanii care îl au ca idol pe căpitanul Petrolului. “Bea ca un porc şi fumează ca un nesimţit pachete întregi de ţigări. La Ajaccio nu se mai prezenta la unele antrenamente, iar la cele la care ajungea venea beat şi vomita. Preşedintele Orsoni (n.r. – oficialul lui Ajaccio) nu mai ştia cum să scape de el”, au fost primele dezvăluiri ale omului de afaceri într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

ADVERTISEMENT

Plimba femeile la Paris

Contestat în dese rînduri pentru ieşirile nocturne şi escapadele bahice, Adrian Mutu pare, conform declaraţiilor oferite de Marţian, să nu se fi schimbat deloc. “Colegii de la Ajaccio nu îl mai suportau. Apăreau mereu informaţii că era în baruri, că se ducea cu femei în cluburi la Paris, toţi voiau să scape de el”, a continuat “tirul” arădeanul.

Pus la punct de Zubar!

Nemulţumirile jucătorilor din lotul lui Ajaccio par să fi atins punctul culminant cînd un fost coleg, Zubar, a dorit să îl bată pe “Briliant” în mijlocul unei şedinţe de antrenament. “A vrut să îl bată un jucător de culoare din lotul lui Ajaccio, Zubar. Mutu făcea numai figuri, iar fotbalistul l-a luat de gît la un antrenament”, afirmă Marţian, care a afirmat că decarul a încercat să îl demită pe Ravanelli. “Mutu s-a revoltat împotriva tehnicianului italian. Şi l-a lucrat cît a putut de mult. Mutu era contra grupului, în timp ce Ravanelli trăgea de echipă. Mutu avea în cap doar să dezbine. E un vagabond care este interesat numai de nopţi pierdute şi băutură”.

ADVERTISEMENT

Legătura dintre Putin şi Mutu 

Aflat în litigiu cu Chelsea, care i-a cerut aproximativ 20 de milioane euro compensaţii pentru daune aduse clubului londonez, Mutu a primit sprijinul oamenilor importanţi din sportul românesc, printre cei vizaţi fiind şi Marius Vizer, prieten cu Vladimir Putin. “Vizer l-a sprijinit pe Mutu în conflictul cu englezii şi chiar reuşise să convingă un judecător important de la TAS să îşi dea demisia ca să îl apere pe jucătorul Petrolului, dar cu două zile înainte de termen, nenorocitul ăsta de Mutu s-a răzgîndit şi l-a sfidat pe Vizer, care mi-a şi spus că Adrian Mutu e un om de nimic. Totuşi, la insistenţele mele, am avut o întrevedere cu Marius Vizer şi l-am rugat să pună o vorbă bună pe unde poate, dar mi-a zis că nu poate să se ducă la Putin, tot globul îl ştie pe Mutu că e un drogat”, a mai dezvăluit Marţian pentru GSP.

Verdictul lui Marţian: Va fi un ratat!

Concluziile lui Adrian Marţian sînt tranşante şi dure la adresa fotbalistului de 35 de ani. “L-am ajutat din suflet, iar el vine cu fosta mea nevastă şi maică-sa ca să mă deposedeze de afacerea cu biodiesel. N-are un prieten şi, după ce o să se lase de fotbal, va ajunge un ratat”,  a fost concluzia omului arădean de afaceri.

ADVERTISEMENT

Citeşte şi: Cel mai dur atac la Mutu: “E un ESCROC!”

“L-a ţepuit şi pe Beinur cu un apartament de 500 de metri în Bucureşti, pe care îl luase cu Gino Iorgulescu. I l-a dat lui Mutu cu 300.000 euro, dar Adrian i-a dat banii pe bucăţi: 15.000, 18.000”

Adrian Marţian, fost partener de afaceri cu Adrian Mutu