DINAMO. Torje, dezvăluiri despre transfer. "Mutu a vorbit la Terek"

UPDATE. Gabi Torje a vorbit despre transferul său la Dinamo, dezvăluind că Adi Mutu a luat legătura cu şefii lui Terek.

"S-a vorbit despre venirea mea la Dinamo, dar cei de la Terek nu mă lasă să plec dacă nu se plăteşte pe mine 1 milion de euro. Atît au plătit ei pe mine cînd m-au cumpărat. Am discutat cu Adi Mutu, iar el a luat legătura cu şefii clubului meu. Mi-ar plăcea să vin la Dinamo, dar nu am ce să fac dacă nu se înţeleg părţile. Îmi pare rău că am pierdut şi echipa naţională din cauza faptului că nu joc la Terek. Ei cer pe mine prea mulţi bani şi nici nu am mai jucat în ultimul timp.

Acum o săptămînă, cei de la Terek mi-au spus să stau liniştit că o să joc. Mi-au spus să mai am răbdare. Am acum două oferte concrete, dar Terek tot nu mă lasă să plec. Dacă eu nu veneam la ei şi rămîneam la Udine, acum eram liber de contract. Dar nu regret nici o decizie pe care am luat-o în carieră", a spus Torje.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DINAMO. Update. Gabi Torje a vorbit despre un viitor transfer la Dinamo.

"În primul rînd să se înţeleagă cluburile şi nu va fi niciun fel de problemă cu mine să ne înţelegem", a spus Gabi Torşe pentru ştirile ProTV.

................................................

DINAMO. UPDATE. FANATIK.RO a vorbit cu Cristea Opria, impresarul lui Gabi Torje despre un eventual transfer al acestuia la Dinamo.

"Dacă Dinamo poate să îi dea lui Gabi 700 de mii de euro salariu şi să plătească 1,2 milioane de euro, transferul se poate face... Cam astea sunt şansele să vină Gabi la Dinamo acum. Cînd va reveni în România, va reveni doar la Dinamo, dar acum e aproape imposibil, sumele sunt prea mari pentru puterea financiară din ţară", a declarat Opria pentru FANATIK.RO.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DINAMO. UPDATE. După victoria cu 4-1 în faţa Stelei, Dinamo vrea să se întărească în această iarnă, pentru a se lupta la titlu. Adrian Mutu îi pregăteşte un transfer tare lui Ioan Andone!

"E convins el, nu pe el trebuie să îl conving, el vrea. Asta am vorbit-o cu antrenorul nostru. Sper să am bugetul necesar să pot să-i aduc ce îşi doreşte", a declarat Mutu, conform Pro TV.

------------------------------------------------------------------------------------------------

DINAMO. Adrian Mutu va avea sărbători frumoase, mai ales că echipa condusă de el a bătut Steaua cu 4-1 în prima mansă a semifinalelor Cupei Ligii. ”Briliantul” a discutat şi despre postul de antrenor al lui Ioan Andone.

DINAMO. ”Îmi doream o asemenea diferenţă. Mă bucur că am dat patru goluri. A fost un joc frumos. E important pentru noi că am cîştigat. E ultimul meci din 2016. Andone îşi consolidează poziţia de antrenor după un asemenea rezultat".

"La pauză am mers la vestiare, ca să simtă că sînt alături de ei. O să am sărbători frumoase, mult mai liniştite. E doar prima mansă, şansele pentru Steaua sînt minime în acest moment!”, a declarat Adrian Mutu.

5 meciuri a jucat Torje pentru Terek în acest campionat.

55 de meciuri a jucat Torje pentru echipa naţională

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231