Fotbal intern

Mutu îl laudă pe Meza Colli, cel mai nou transfer al Craiovei: “Va fi surpriza campionatului”

07.08.2018 | 17:37
Mutu îl laudă pe Meza Colli. Fază de joc în care este implicat jucătorul din Paraguay

Mutu îl laudă pe Meza Colli, cel mai nou jucător al celor de la Universitatea Craiova. Antrenorul celor de la Al Wahda II îl ştie pe jucătorul originar din Paraguay şi chiar a fost unul dintre oamenii cu care fotbalistul oltenilor a discutat înainte să vină în România.

“M-am interesat de echipă când am aflat că mă vor. Adrian Mutu şi Adrian Scarlatache mi-au vorbit foarte frumos despre Universitatea Craiova”, a spus Cesar Meza Colli, la conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial.

Mutu îl laudă pe Meza Colli

“Briliantul” fotbalului românesc l-a caracterizat pe noul elev al lui Devis Mangia şi a vorbit în termeni laudativi dspre acesta: “Are calităţi extraordinare, e un stângaci pur, gen cum era Gustavo, dar mai tehnic, după părerea mea, şi mult mai puternic. E un băiat extraordinar. E o achiziţie superimportantă şi foarte bună pe care a făcut-o Craiova. Cred că va fi supriza campionatului, omul care va aduce un plus Universitătii, un plus de tehnică, şi sper, pentru că îl cunosc, şi goluri multe”, a declarat Mutu la un post de televiziune.

Adrian Mutu îl apreciază pe Meza Colli, care a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova în cadrul unei conferinţe de presă la care a luat parte şi Matteo Fedele, jucător venit sub formă de împrumut la Universitatea Craiova în această vară.

Mutu îl laudă pe Meza Colli. Jucătorul din Paraguay, la conferinţa de prezentare la Universitatea Craiova
Mutu îl laudă pe Meza Colli. Noul jucător al oltenilor a fost prezentat oficial alături de Matteo Fedele

“Sunt foarte fericit că mă aflu aici şi sper să pot ajuta echipa să îşi atingă obiectivele propuse în acest sezon. A contat mult faptul că e un antrenor italian la Universitatea, el m-a sunat şi mi-a spus să vin aici să joc. L-am sunat şi pe Ovidiu Herea (n.r. – fost coleg la FC Sion), am vorbit cu el şi am luat referinţe despre Universitatea Craiova şi despre România (…) Îmi doresc titlul cu Craiova, este obiectivul nostru. Iar Universitatea are capacitatea să îl îndeplinească”, a declarat Matteo Fedele, completat de Meza Colli:

“Am încredere în forţele mele”

“Sper să dau ce am mai bun la noua mea echipă. I-am cunoscut deja pe colegi, pe antrenori, sper să mă pot adapta cât mai repede pentru a putea juca. Voiam să joc cu Leipzig, dar regulile sunt reguli. Voi juca atunci când îmi va permite regulamentul. Cu siguranţă va fi dificil să trecem de Leipzig, dar este posibil (…) Chiar şi Adrian Mutu mi-a spus că e o echipă foarte bună şi de aceea mă bucur că am venit aici. Fiecare jucător are calităţile lui, eu mi le cunosc pe ale mele. Vreau să fiu disponibil cât mai repede 100%, pentru că am încredere în forţele mele. Este o nouă provocare pentru mine, am stat 4 ani în Azerbaidjan. Eram mulţumit şi acolo, dar după ce am discutat şi cu noul antrenor, consider că Universitatea e o mare provocare şi sper să îi fac faţă“, a spus Meza Colli, jucător pe care l-a complimentat Mutu.

Universitatea Craiova a transferat cinci jucători în această vară, pe lângă Florin Gardoş căruia i s-a oferit un nou contract după ce-i expirase împrumutul la echipa de pe “Ion Oblemenco”. Alexandru Cicâldău i-a costat 1.000.000 de euro pe olteni, iar pe lângă fostul jucător de la Viitorul Constanţa, i-a mai adus pe Mirko Pigliacelli, Isaac Donkor, Cesar Meza Colli, Matteo Fedele şi Valentin Mihăilă, care a fost promovat de la echipa a doua a clubului.

Patronul echipei, Mihai Rotaru, promisese transferuri după ce echipa a început rău noul sezon din Liga 1 Betano: “Lucrul mai puțin plăcut este că avem un început slab de campionat. Personal nu reușesc să-mi revin din dezamăgirea pe care mi-a provocat-o meciul cu Sepsi. Din păcate, eu nu am varianta de ”nimeni la meci”, nici pe aceea de a-mi rupe abonamentul. Nici eu și nici colegii mei care zilnic muncesc pentru acest club. Noi avem o singură variantă: să continuăm munca începută și să finalizăm cât mai repede proiectele pe termen scurt”, este o parte a comunicatului şefului din Oltenia.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri