Mutu a dezvăluit la ce sumă a renunţat Ibrahimovic pentru a merge în MLS! ”Nu s-a dus acolo pentru bani”

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
04/04/2018, 12:19
Mutu a dezvăluit la ce sumă a renunţat Ibrahimovic pentru a merge în MLS! ”Nu s-a dus acolo pentru bani”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Fostul coleg al suedezului de la Juventus Torino, Adrian Mutu, a dezvăluit că Ibrahimovic a renunţat la peste 10 milioane de euro (n.r. – avea un salariu anual de 11,4 milioane de euro la Manchester United) pentru a merge în MLS, deoarece vrea să se stabilească în SUA.

”El nu s-a dus acolo pentru bani, că el câştigă doar 1,2 milioane de dolari pe an. S-a dus şi pentru asta, dar mai ales pentru că lui îi place America, vrea să se stabilească la Los Angeles şi asta se va întâmpla. Şi, între timp, se şi distrează în campionatul ăsta la o echipă, probabil, cea mai mediatizată alături de New York Red Bulls”, a spus Mutu la Telekom Sport.

Mutu i-a dat un mesaj de felicitare lui Ibrahimovic

”I-am şi trimis mesaj, felicitându-l şi spunând-i că numai el putea să-şi facă o intrare în felul ăsta. Unul dintre TOP 3 ale lui din toate golurile pe care le-a marcat. Ăsta e campionatul lui, la vârsta pe care o are”, a mai afirmat Adrian Mutu, după debutul suedezului în MLS.

Zlatan Ibrahimovic a reuşit o ”dublă” şi a adus victoria lui Los Angeles Galaxy, 4-3, într-un meci de poveste în care a fost condusă cu 3-0 de Los Angeles FC.

Închide ×