Pariuri sportive

Mutu, la 36 de ani! Episodul 4: Golgheter şi în pat! Palmares fabulos de femei superbe

Adrian Mutu a fost un crai, femeile din viaţa lui avînd mereu un loc aparte. Începînd cu perioada în care Adrian Mutu juca la Piteşti şi pînă în momentul actual, femeile frumoase au fost...
08.01.2015 | 20:00

Adrian Mutu a fost un crai, femeile din viaţa lui avînd mereu un loc aparte. Începînd cu perioada în care Adrian Mutu juca la Piteşti şi pînă în momentul actual, femeile frumoase au fost mereu în jurul Briliantului.

FANATIK.RO vă prezintă, cu ocazia împlinii a 36 de ani, femeile din viaţa lui Adrian Mutu.

Iubitele

Printre primele iubite pe care le-a avut Adi Mutu a fost Irina Neagu, fostă handbalistă în Italia. Au fost împreună timp de 2 ani. A urmat vedeta Playboy Anca Nicolae, a doua iubire oficială a Briliantului.

ioana_popescu_mitea_tonciu_coie_8125d7374d

Jurnalista Ioana Popescu a declarat în anii 2000 că a făcut dragoste cu atacantul român, povestea fiind confirmată de presa din România. Lista a fost foarte lungă, printre femeile care i-au trecut prin pat Briliantului, conform zvonurile din respectivele perioade, au fost Laura Andreşan, Diana Cordeanu, Catrinel Menghia, Diana Munteanu sau Kitty Cepraga.

Nevestele

Alexandra Dinu a fost prima soţie a lui Adrian Mutu. În momentul în care Adrian Mutu a cunoscut-o pe Alexandra aceasta era prezentatoarea emisiunii ProMotor de la PRO TV. Cei doi au împreună un băiat, Mario. Adrian Mutu si Alexandra au divorţat în anul 2003. Naşul celor doi a fost Gică Hagi.

61399610

Consuleo Mutu este cea de-a doua soţie a lui Adrian Mutu. Frumoasa din Republica Dominicană şi Adrian Mutu s-au căsătorit în octombrie 2005. Cei doi au împreună doi copii, Adriana, născută în 2006, şi Maya Vega, născută în 2008. De data aceasta, nasul cuplului a fost omul de afaceri Nicu Gheară.