ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Mutu, la 36 de ani! Episodul 8. Scandalul care era să îl distrugă: “Se considera Mesia!”

Adrian Mutu a împlinit 36 de ani. FANATIK.RO vă prezintă 10 poveşti despre cariera impresionantă a "Briliantului". Românul a fost transferat în anul 2003 de Chelsea pentru 23 de milioane de...
Autor: Marian Popovici | 08.01.2015 | 21:57

Adrian Mutu a împlinit 36 de ani. FANATIK.RO vă prezintă 10 poveşti despre cariera impresionantă a “Briliantului”. Românul a fost transferat în anul 2003 de Chelsea pentru 23 de milioane de euro. A intrat repede în inima fanilor, însă din păcate pentru el totul a luat o turnură urîtă, fiind depistat pozitiv cu cocaină. 

ADVERTISEMENT

Este cel mai mare scandal de dopaj din Premier League, Mutu fiind acuzat din toate părţile. “Briliantul” a fost depistat pozitiv în luna octombrie a anului 2004, la un control comandat de antrenorul Jose Mourinho.

Mutu--reactie-violenta-in-timpul-unui-interviu--A-injurat-cand-a-fost-intrebat-de-scandalul--Cocaina-

ADVERTISEMENT

Ca să pună şi mai mult paie pe foc, Mourinho declara la acea vreme că îl bănuia pe Mutu de mai multă vreme că foloseşte droguri, fapt pentru care a comandat un test antidoping.

Adrian Mutu a plecat cu scandal de la Chelsea, fiind suspendat 7 luni pentru consum de droguri. Clubul englez l-a dat în judecată şi i-a cerut daune de 17 milioane de euro. Mutu a plecat la Juventus.

ADVERTISEMENT

mutu

Cîţiva ani mai tîrziu,  FIFA a decis că Chelsea trebuie să primească 17 milioane de euro despăgubiri plus dobândă, astfel că englezii aveau de încasat 21 de milioane de euro de pe urma lui Mutu. Cazul rămîne deschis cu multe necunoscute.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a vorbit în 2004 despre acest scandal: “Avea numai figuri în cap. Am încercat să-l învăţ mereu «Nu-ţi lua telefon de 22.000 de euro, nu băga banii în maşini, nu te despărţi de Alexandra». Ajunsese să se creadă atît de mare, încît nici nu se mai putea discuta cu el. Se considera Mesia”, a declarat Becali în urmă cu mai bine de 10 ani.

ioan-becali-300x200

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!