Mutu, la Manchester City! S-a prezentat la antrenamentul lui Pep

Manchester City s-a antrenat pe stadionul lui Dinamo după ce a învins cu 5-0 Steaua în prima manşă a play-off-ului din Liga Campionilor. 

În jurul orei 12:00, 15 jucători ai lui Manchester City s-au antrenat pe stadionul din Ştefan cel Mare. S-au antrenat rezervele, cei care nu au prins lotul şi jucătorii care au evoluat mai puţin.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE DE LA ANTRENAMENT 

Pep Guardiola s-a întreţinut la antrenament cu Adrian Mutu şi Ioan Andone. Pe timpul şedinţei, atît Andone, cît şi Mutu şi-au luat notiţe de la antrenamentul lui Manchester City. Englezii vor pleca miercuri după amiază în Anglia.

"A fost o plăcere să îl revăd pe Guardiola. Ne-am întîlnit de mai multe ori. Am avut ocazia să văd ce face la antrenamente. Am cerut permisiunea să văd ce face City o săptămînă la antrenamente. Totul, benefic pentru mine. Calitatea jucătorilor a făcut diferenţa. Ne e greu să concurăm cu ei. Nu putem să ne batem la acest nivel. 

Acum studiez, mă pregătesc şi vom vedea. O să fiu o săptămînă cu Andone, o să trec şi pe la Steaua, apoi o să trec prin străinătate. Încerc să mă documentez. 

Banner-ul a fost o idee genială, însă a pus paie pe foc înainte de derby-ul Dinamo-Steaua", a declarat Mutu după antrenament.

Sursa foto: Digisport