Mutu n-ar refuza o ofertă de la Steaua. "Nu ştii niciodată"

Adrian Mutu a rămas, şi în postura de conducător, la fel de imprevizibil cum a fost ca fotbalist. Totuşi, ultimele sale declaraţii au darul de a şoca, chiar dacă ulterior a încercat să le nuanţeze. Să laşi de înţeles că nu ai refuza o eventuală ofertă venită de la Steaua, e un act de curaj pentru cineva recunoscut ca un dinamovist veritabil, dar Mutu a avut mereu proprietatea termenilor şi-a asumat declaraţiile.

”Mă aşteptam la o asemenea întrebare. Cred că am răspuns la acest lucru prin discursul meu, oamenii de acasă au înţeles. Eu am spus mereu că trebuie să respecţi pe toată lumea şi să laşi o impresie frumoasă pe unde treci, iar dacă trebuie să faci o schimbare pentru cariera ta să o faci", a afirmat Adi Mutu, care i-a sfătuit pe jucători să nu mai înjure echipele adverse, pentru că nu se ştie niciodată unde pot ajunge.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933