Cele mai citite

Mutu nu are emoţii pentru Liga Naţiunilor. “Suntem superiori”

România şi-a aflat adversarii de grupa din Liga Naţiunilor, iar Adrian Mutu este foarte încrezător în şansele elevilor lui Cosmin Contra.
24.01.2018 | 14:20
Mutu nu are emoţii pentru Liga Naţiunilor.
ADVERTISEMENT

Mutu spune că atuul României este unitatea grupului şi este de părere că nu facem parte dintr-o grupă dificilă:

“O grupă chilibrată, dar cred că noi şi Serbia avem ceva în plus faţă de Muntenegru şi Lituania. Am jucat cel mai prost fotbal din istoria naţionalei cu Muntenegru şi abia ne-au bătut cu 1-0. Suntem net peste Muntenegru şi asta nu se va mai întâmpla.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt foarte optimist”

Avem şi noi vedete, Chiricheş şi aşa mai departe. Atitudinea s-a schimbat, băieţii joacă altfel de când a venit Cosmin. Să demonstrăm că această schimbare este de durată. Probabil, bătălia finală se va da între noi şi Serbia. S-au calificat cu noroc la Mondial, nu mai e echipa care ne-a bătut cu 5-0 acum câţtiva ani, sunt şi ei într-un schimb de generaţii. Va fi un duel foarte aprig.

Eu sunt foarte optimist, trebuie să jucăm cu cap. Dacă nu batem pe Serbia nu înseamnă că nu putem câştiga grupa, fiecare meci are miza lui. A venit timpul să câştigăm o grupă şi ăsta este obiectivul nostru”, a spus Mutu la ProTV.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri