Mutu nu-i vede bine pe cheflii. “Vor ajunge să trăiască din amintiri”

George Heisu   
în Stiri sportive
02/11/2017, 20:49
Mutu nu-i vede bine pe cheflii. “Vor ajunge să trăiască din amintiri”

Nou manager sportiv al FRF, Adrian Mutu, a vorbit în termeni duri despre escapada tinerilor dinamovişti Ionuţ Nedelcearu şi Valentin Costache de la Piatra Neamţ şi le-a atras atenţia acestora că, la următoarea greşeală de acest gen, vor fi scoşi din circuitul echipei naţionale.

Fostul şel de la Dinamo, nu a remarcat tricoul cu care a venit Nedelcearu la discuţiile cu selecţionerul Cosmin Contra, pe care scria ”Bandit”, şi afirmă că dacă fotbalistul a făcut premeditat acest gest, atunci nu mai are şanse de a fi recuperat. ”Era ceva cu B pe tricou. Nu cred că s-a gândit la ceva anume. Dacă s-a gândit, n-are nicio şansă, n-are leac. Nu sunt obligaţi să vină la discuţii. Sunt jucători de viitor, nu vrem să îi pierdem. Depinde numai de ei”, a spus Mutu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Mutu afirmă că petrecăreţii au primit o ultimă şansă

Acesta a mai precizat că petrecăreţilor li s-a acordat acum o oltimă şansă. “E prima şi ultima dată când vorbeşte Contra cu ei. Vor să ajungă fotbalişti, bine, nu, vor sta la un birt şi vor trăi din amintiri, că au jucat la Bilbao”, a declarat Adrian Mutu.

”Briliantul” a dezvăluit faptul selecţionerul ar fi dorit să-i convoace pe Nedelcearu şi Costache pentru dubla naţionalei cu Turcia şi Olanda. ”Trebuie să îi demonstreze selecţionerului. Au pierdut o şansă de a debuta la echipa naţională. Erau în vederile lui Cosmin Contra pentru aceste meciuri. L-am sunat pe tatăl lui Costache. Fiul lui are 19 ani şi sper să fie doar un derapaj”, a încheiat managerul sportiv al FRF.

Închide ×