News

Mutu nu se joacă! Ce reguli i-a impus Sandrei ca să o ia de nevastă!

Sunt impreuna de numai o luna si jumatate, insa Adrian Mutu are ganduri de insuratoare cu Sandra Bachici, manechinul de 19 ani. Insa, pentru a ajunge "doamna Mutu" ea trebuie sa accepte o serie de...
23.03.2015 | 08:08
Mutu nu se joaca Ce reguli ia impus Sandrei ca sa o ia de nevasta

Sunt impreuna de numai o luna si jumatate, insa Adrian Mutu are ganduri de insuratoare cu Sandra Bachici, manechinul de 19 ani. Insa, pentru a ajunge “doamna Mutu” ea trebuie sa accepte o serie de conditii stricte din partea “Briliantului”

Nu mai reprezinta pentru nimeni un secret faptul ca Adrian Mutu a divortat de Consuelo in 2013, cu cateva luni inainte de a se transfera la Petrolul Ploiesti. De atunci, “Briliantul” a aparut la bratul catorva domnisoare, insa nu a recunoscut niciodata ca vreuna ar fi iubita lui. Insa, in urma cu o luna, lucrurile au luat o alta intorsatura. Adi Mutu a fost fotografiat intr-un restaurant de fite alaturi de o pustoaica de 19 ani, Sandra Bachici, despre care a si marturisit ca este noua sa partenera.

Desi apropiatii erau convinsi ca fotbalistul se va plictisi repede de focoasa satena, iata ca, intr-un timp relativ scurt, cei doi s-au mutat deja impreuna, iar “Briliantul” a dus-o deja pe Sandra acasa la parinti. Ba mai mult, acesta pare sa aiba ganduri de insuratoare, conform apropiatilor, care sunt convinsi ca Adrian se va insura anul acesta pentru a treia oara.

Are ganduri de insuratoare!

Insa, pentru a deveni doamna Mutu, Sandra Bachici trebuie sa faca o multime de compromisuri si sa isi schimbe total stilul de viata:

“Mutu este un barbat gelos, posesiv, care se teme mereu ca partenera de viata l-ar putea insela. Daca Sandra umbla inainte prin diferite cluburi si avea o gasca de fete cu care iesea zilnic in oras, de cand s-a cuplat cu Adrian, ea sta numai cu el. Fotbalistul i-a interzis iubitei lui sa mai pastreze in vreun fel legatura cu fostii iubiti si ii cere sa se vada cu amicele ei numai acasa.

Asa ca nici gand de cluburi sau alte distractii. Sandra il iubeste si pentru moment s-a conformat, insa este tanara si s-a obisnuit cu alt gen de viata, asa ca ramane de vazut cat o sa o tina cumintenia. Daca s-a schimbat cu adevarat, atunci este foarte probabil ca ea sa devina doamna Mutu in viitorul apropiat”, a declarat un apropiat al “Briliantului”, pentru CANCAN.ro.

Bianca Dragusanu l-a acuzat ca este prea posesiv!

Luna trecuta, Bianca Dragusanu a dezvaluit pentru revista CIAO! faptul ca a avut o relatie de un an si jumatate cu Adrian Mutu. De asemenea, roscata a marturisit ca l-a parasit pe fotbalist pentru ca acesta era prea posesiv si nu o lasa sa mearga nici macar la evenimente, de unde primea onorarii substantiale.

SURSA: cancan.ro

Tags: