“Mutu NU va ajunge la Petrolul! Cheia transferului e la mine!”

UPDATE 22:00 / " Cheia transferului lui Mutu este la mine, iar Adrian Mutu va ajunge la UTA pentru că mă leagă mai multe lucruri de el decît îl leagă de Petrolul. Eu personal voi vorbi şi cu...
20.11.2013 | 22:00
Mutu NU va ajunge la Petrolul Cheia transferului e la mine
ADVERTISEMENT

UPDATE 22:00 / ” Cheia transferului lui Mutu este la mine, iar Adrian Mutu va ajunge la UTA pentru că mă leagă mai multe lucruri de el decît îl leagă de Petrolul. Eu personal voi vorbi şi cu patronul lui Ajaccio şi în final o sa vedeţi că Mutu va fi jucătorul lui UTA. În momentul de faţă şi Barcelona poate să spună că îl va cumpăra, în final va ajunge la UTA. Este un loc potrivit de unde să-şi înceapă cariera de antrenor. Dacă Petrolul îi dă 300.000 de euro, eu îi dau 500.000 de euro şi m-am înţeles cu el. Ce, 300.000 de euro sînt bani pentru Mutu? El îi cheltuie într-o săptămînă pe ăştia. a declarat Marţian pentru FANATIK.

UPDATE 17:20“Am avut o discuţie cu Adi Mutu în urmă cu cîteva zile în care mi-a spus că vrea să-şi încheie cariera de fotbalist în România. Dar nu pentru că nu mai poate juca în Franţa. Experienţa sa ar ajuta foarte mult o echipă precum Petrolul. Nu vreau să comentez eu ce se întîmplă între Mutu şi Piţurcă. Poate că sînt răutăţi din ambele părţi, pentru că între ei au apărut unele neînţelegeri. Am norocul să cunosc jucători care se pliază pe modul în care eu gîndesc fotbalul. Mutu va veni în ianuarie, pînă atunci mai sînt cinci meciuri de jucat. Nu vreau să vorbim de titlu acum. Vreau să ne  batem cu Steaua pînă la finalul campionatului”, a declarat Cosmin Contra la Sport.ro.

ADVERTISEMENT

UPDATE 16:57 / UTA şi Petrolul se luptă pentru semnătura lui Adrian Mutu, oficialii ambelor echipe susţinînd că “Briliantul” va parafa o înţelegere cu echipele pe care le reprezintă. “În condiţiile în care îşi va rezolva problema pe care o are la Ajaccio, va veni la Petrolul. Cosmin Contra a fost cel care l-a convins pe Mutu să vină la Ploieşti. Nu este vorba de milioane de euro, Mutu a ajuns un jucător ieftin. Deocamdată este vorba de o înţelegere verbală”, a spus Dan Capră, preşedinte Petrolului, la Sport.ro. “98 la sută, Adi vine la UTA”, a parat Marţian.

UPDATE 13:14 / Alte variante pentru Adrian Mutu ar fi Petrolul şi CFR Cluj, două formaţii cu pretenţii din Liga I. La Ploieşti, atacantul lui Ajaccio ar putea fi antrenat de bunul său prieten, Cosmin Contra. “Indiferent că va fi UTA, unde eu spun că va veni în proporţie de 98 %, Petrolul sau CFR Cluj, Mutu revine în România. Mai multe putem vorbi după 1 decembrie”, a completat Marţian pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

UPDATE 12:47 / Adrian Marţian, patronul clubului UTA, a dezvăluit, pentru FANATIK, în ce condiţii va sosi Adrian Mutu în campionatul românesc. “Eu vreau să mut echipa din oraş. Am mai multe discuţii cu Sibiul, cu Cisnădie. Dacă voi reuşi să fac asta, 98 la sută Mutu vine la UTA. Va fi antrenor-jucător. Nu e un pas înapoi pentru el, trebuie să înceapă de undeva. Ce, Contra nu s-a dus în Liga a 3-a spaniolă? Am vorbit şi cu proprietarul lui Ajaccio, îl aştept în România pe 1 decembrie, ca să punem bazele unei colaborări. În proporţie de 200 la sută vom semna un parteneriat cu gruparea din Corsica. Voi aduce din Franţa şase, opt jucători, iar sezonul viitor vom ataca promovarea. Vă repet, pe 1 decembrie vom şti mai multe. Mutu vine în proporţie de 98 la sută la UTA, celelalte două procente le las echipelor care îl mai doresc”, a spus Adrian Marţian, patronul lui UTA, pentru FANATIK.

–––––––––––

Adrian Mutu a declarat că în decembrie va veni să evolueze în România, adăugînd că şi soţia sa, Consuelo, şi-a dat acordul.

ADVERTISEMENT

“La Dinamo nu am fost dorit de domnul Negoiţă, mai mult mi-am dorit eu şi cu domnul Borcea să revin. Nu era vorba de bani, eu nu veneam pentru bani la Dinamo. Lucrurile sînt rezolvate în România cu echipa la care o să vin, sper acum să-mi rezolv contractul cu Ajaccio. În România nu mă întorc pentru bani. Voi veni pe un salariu mic. Soţia mea este de acord cu mine. A stat o săptămînă acolo, totul e ok. Eu nu mă iau de familia selecţionerului. Am înţeles că Piţurcă ar vrea să iasă în presă şi să spună vagabonţeli despre mine. Eu aştept să purtăm un dialog bărbătesc. Ultima dată am vorbit cu el după meciul cu Olanda. Piţurcă trebuie să ia mai mult de un milion de euro dacă va fi demis”, a spus Mutu la Dolcesport.

Întrebat de Iulian Miu pe ce post va veni să evolueze la Steaua, Mutu a declarat: “Vin fundaş dreapta!. Dar nu ştiu dacă la Steaua…”.

ADVERTISEMENT
Tags: