ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Mutu a rupt tăcerea! Ce spune de relaţia cu Vica şi motivul pentru care Consuelo nu l-a însoţit în România

Adrian Mutu a vorbit despre momentele de referinţă din viaţa sa, cele pe care nu le va uita niciodată....
Autor: Răzvan Scarlat | 15.05.2014 | 08:31
Mutu a rupt tăcerea! Ce spune de relaţia cu Vica şi motivul pentru care Consuelo nu l-a însoţit în România

Adrian Mutu a vorbit despre momentele de referinţă din viaţa sa, cele pe care nu le va uita niciodată.

ADVERTISEMENT

“Cele mai fericite momente ale vieţii mele au fost cele două căsătorii şi naşterea celor trei copii. Pe plan profesional, îmi amintesc cu drag golurile marcate pentru echipa naţională, dar şi cele importante de la echipele de club pe unde am activat”, a mărturisit Mutu, la emisiunea “Agentul VIP” de la Antena Stars.

Fotbalistul de la Petrolul a dezvăluit şi motivul pentru care soţia sa, Consuelo, nu l-a însoţit în România. “Toată lumea mă întreabă de soţia mea. Deja a început să mă deranjeze. Ce îi interesează pe oameni ce face soţia mea? Este o alegere pe care noi am făcut-o, să stăm separaţi de dragul fetelor. Era greu pentru ele să vină în România, pentru că au şcoală. Pe undeva cred că o şi protejez pe Consuelo, pentru că dacă ar fi stat aici, după două săptămîni ar fi plecat cu o depresie din cauza paparazzilor care ar fi urmărit-o non-stop”, a spus Mutu.

“Briliantul” a făcut lumină şi în cazul presupusei sale relaţii cu Vica, fosta amantă a selecţionerului Victor Piţurcă. “Povestea legată de Vica este veche, de cînd aveam vreo 20 de ani. O cunosc, dar nu sîntem prieteni. Ne salutăm cînd ne vedem în oraş, la restaurant, dar nu cred că selecţionerul îmi poartă pică din cauza unui episod petrecut atunci cînd aveam 20 de ani. Eu eram la coafor, mă tundeam la Lido şi am întrebat-o pe Vica: «Ce faci diseară?». Atunci Gigi Becali mi-a zis că este cu Piţurcă. Ulterior, m-a sunat Piţurcă şi mi-a spus că este cu ea… Eram puşti atunci, dar am înţeles şi nu am insistat”, a spus Adi Mutu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!