Cele mai citite

Mutu dă pământ cu FCSB şi Dinamo: “Steaua joacă slab! Ei nu meritau în play-off”

FCSB a câştigat greu în ultima etapă a sezonului regular iar Dinamo a pierdut meciul decisiv pentru play-off. Adrian Mutu critică ambele echipe pentru atitudinea arătată.
26.02.2018 | 07:50
Mutu dă pământ cu FCSB şi Dinamo:
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, managerul de la Federaţia Română de Fotbal, nu o vede cu ochi buni pe FCSB, după partida cu Sepsi OSK Sfântul Gheorghe.

“Steaua a făcut un joc slab, n-a avut ocazii. Se vede oboseala. Cred că CFR rămâne favorită la titlu. Dacă Steaua va juca precum în seara asta… e greu”, a spus Adrian Mutu la un post de televiziune, apoi a discutat despre contraperformanţa pe care FC Dinamo Bucureşti a făcut-o la Giurgiu, întru-n meci care trebuia câştigat cu orice preţ:

ADVERTISEMENT

“Dinamo n-a arătat ambiţie!”

După meciul de aseară, Dinamo nu merita să fie în play-off, e inadmisibil să ai o atitudine de genul ăsta, un meci de calificare trebuie jucat cu ambiţie, motivaţie, Dinamo n-a arătat asta la Giurgiu.

Bratu a avut rezultate bune la nivel de juniori, n-are experienţă la seniori, dar dacă va fi el la Dinamo îi urez baftă. Are timp să formeze o echipă pentru la anul, să vadă anumiţi tineri de care se tot vorbeşte. E un antrenor tânăr şi ambiţios şi sper să facă treabă bună. Eu nu sunt interesat să preiau Dinamo, am mai zis că din aprilie-mai voi vedea ce voi face”, a încheiat Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri