ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Mutu se reprofilează: caută rol de premiile Oscar

Adrian Mutu nu poate sta departe de blitzuri. Drept dovadă, fotbalistul face parte din distribuţia unui clip recent realizat,  alături de mari legende ale Petrolului. Filmuleţul şi celelalte...
Autor: Nicu Bădescu | 15.04.2014 | 14:03
Mutu se reprofilează: caută rol de premiile Oscar
Paul Papp,Adrian Mutu.

Adrian Mutu nu poate sta departe de blitzuri. Drept dovadă, fotbalistul face parte din distribuţia unui clip recent realizat,  alături de mari legende ale Petrolului. Filmuleţul şi celelalte acţiuni mediatice marcheză împlinirea a 90 de ani de la înfiinţarea clubului.

ADVERTISEMENT

Vezi VIDEO:

Loading the player…

Atacantul ajuns în urmă cu trei luni la Ploieşti face parte din caravana “Petrolul – 90 de ani”, împreună cu reprezentanţii a patru generaţii de fotbalişti-emblemă pentru ploieşteni: Mircea Dridea, fostul portar Dumitru Jipa şi Laurenţiu Marinescu. Campania va avea numeroase evenimente, începînd cu 1 Mai, atunci cînd fostele glorii alături de Mutu & Co.  vor participa la un concert în Ploieşti, apoi se vor deplasa cu caravana prin toate cartierele oraşului.

L-a refuzat pe Akon, ofertat de Snoop Dog

ADVERTISEMENT

Mutu nu este vedeta doar a clipurilor aniversare ale echipei de club. Atacantul l-a refuzat acum doi ani pe Akon, dar, ofertat recent de Snoop Dog, fotbalistul a acceptat să fie protagonist  în noul clip al acestuia. Filmările vor începe în aprilie, in Ungaria, pe stadionul lui Gyor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!