Fotbal intern

Mutu şi-a stabilit staff-ul la FC Voluntari! Nume surpriză

FC Voluntari l-a demis pe Claudiu Niculescu, după înfrângerea suferită în faţa lui Dinamo, scor 2-4, şi Adrian Mutu a fost numit în locul său.
14.04.2018 | 14:47
Mutu sia stabilit stafful la FC Voluntari Nume surpriza
ADVERTISEMENT

Înfrângerea în faţa celor de la Dinamo, scor 2-4 s-a dovedit a fi picătura care a umplut paharul pentru conducerea clubului Voluntari! Tehnicianul Claudiu Niculescu a fost pus pe liber, iar pe banca tehnică a fost numit Adrian Mutu, surprinzător, cu ajutorul tehnicianului demis. 

“Ne-am întâlnit cu Claudiu şi am stabilit de comun acord că este necesar un şoc la echipă pentru că lucrurile s-au blocat undeva. Numirea lui Adrian Mutu s-a făcut şi pentru că Niculescu a insistat pentru el. Adi va veni împreună cu Victor Naicu şi cu Daniel Florea. Jucătorii aveau liber de la Claudiu până luni, dar au fost chemaţi mâine după-amiază la antrenament cu noul staff”, a declarat Dan Leasă, managerul general al Voluntariului.

ADVERTISEMENT

Niculescu va rămâne în istoria clubului Voluntari

Pentru că Mutu are doar licenţă A de antrenor, el poate sta pe banca unei echipe din Liga 1 ca “secund”. În acte, “principal” va fi Victor Naicu. Este o situaţie similară cu cea de la FCSB, unde Viorel Tănase e “principal” în acte, dar Nicolae Dică e cel care conduce echipa.

“Niculescu are un loc important în istoria clubului nostru şi va avea mereu uşa deschisă aici. Chiar o să insist în zilele următoare ca el să rămână în cadrul clubului până îşi găseşte noul angajament”, a mai spus Leasă. După cinci meciuri jucate în play-out, Voluntariul este pe locul trei, cu 18 puncte, dar prin jocul rezultatelor la finalul acestei runde poate fi depăşită de trei echipe şi să cadă pe 7, adică loc de baraj.

ADVERTISEMENT