Sport

Exclusiv. Ea e femeia care a băgat râcă între Mutu şi Marica

O femeie a rupt "frăţia" dintre Adrian Mutu şi Ciprian Marica. De unde a plecat scandalul, cine cui i-a furat iubita, cine este aceasta, EXCLUSIV pe FANATIK.RO.
25.12.2017 | 11:55

Adrian Mutu şi Ciprian Marica au fost cândva prieteni la cataramă. La echipa naţională a României, cei doi stăteau tot timpul împreună, însă în urmă cu ceva timp, totul s-a rupt între aceştia. Iar ultimul atac al “Briliantului” (vezi aici detalii) este încă o dovadă a răcelii dintre foştii “fraţi”. FANATIK.RO vă dezvăluie EXCLUSIV scandalul care a provocat ruptura.

Mărul discordiei a fost, aşa cum se întâmplă în cele mai multe cazuri, o femeie frumoasă. Adrian Mutu era idolatrizat de către Marica, iar colegii lor de la lot chiar făceau deseori glume pe seama asta, când “Briliantul” era copiat şi la îmbrăcăminte de către fostul “nouar” al naţionalei României. În 2014, Ciprian Marica a avut o relaţie cu Agnes Matoko, un fotomodel de o frumuseţe exotică recunoscută. Lucrurile nu au mers chiar bine între cei doi şi s-au despărţit, însă din când în când îşi mai aminteau unul de celălalt, se sunau şi se mai şi vedeau. Pe fir a intrat atunci Mutu, atacantul fiind convins că mulatra şi colegul său şi-au încheiat socotelile.

Însă, “Briliantul” a fost prins în ofsaid atunci când Agnes s-a lăudat la fostul-actual iubit, Marica, şi i-a arătat mesajele pe care le primea de la Mutu. Atunci, Ciprian i-a sugerat mulatrei să divulge totul în presă şi să-l demasce pe Adi Mutu, dar la fel şi el avea să fie “lucrat” de către domnişoara fotomodel, care s-a dus la Mutu şi i-a povestit şi lui ce i s-a sugerat să facă. FANATIK.RO  a aflat, astfel că din acel moment relaţia de prietenie dintre cei doi a scârţâit tot mai tare. Nu se urăsc, se salută de fiecare dată când se văd, nu îşi poartă pică, dar s-a dus “frăţia” Mutu – Marica de atunci.

Pariul lui Mutu şi Marica

Sezonul 2015-2016 promitea multe. Adrian Mutu revenea în ţară, la vârsta de 37 ani, la ASA Târgu Mureş, şi Ciprian Marica, 30 ani, se transfera la Steaua. Cei doi atacanţi au făcut chiar un pariu înainte de startul campionatului. Mutu l-a provocat pe Marica la o întrecere, cine marchează cele mai multe goluri. ”Hai să facem întrecere, să vedem care dintre noi marchează mai multe goluri!” a sunat provocare lui Mutu, acceptată imediat de Marica. ”Adrian a fost simpatic, mi-a spus de când am venit la Steaua că vrea să facem întrecerea asta. Accept provocarea, de ce nu!?”, spunea şi Ciprian Marica. Din păcate, pentru cei doi niciunul dintre ei nereuşind să înscrie vreun gol pentru echipele lor, iar la finaluls ezonului ambii şi-au pus ghetele în cui.

Cine este Agnes Matoko

Agnes Matoko este un fotomodel născut în România, dintr-o mama româncă şi un tată african. Mulatra a schimbat bărbaţii ca pe şosete, însă nu orice bărbaţi. Până să-i învrăjbească pe Mutu şi pe Marica, Agnes i-a avut ca iubiţi pe Lucian Becali, nepotul patronului FCSB, Alexandru Piţurcă, Arsenie, fost cântăreţ.