Fotbal intern

Cu cine ţine Mutu după ce l-a părăsit pe Burleanu înainte de alegeri

Adrian Mutu a plecat de la FRF, cu doar câteva zile înainte de alegeri. Noul antrenor al celor de la FC Voluntari este sigur de victoria lui Răzvan Burleanu.
17.04.2018 | 12:06
Cu cine tine Mutu dupa ce la parasit pe Burleanu inainte de alegeri

Adrian Mutu a părăsit echipa lui Răzvan Burleanu, de la Federaţia Română de Fotbal, cu doar câteva zile înainte de alegerile care vor avea loc miercuri. Fostul internaţional român a afirmat pentru FANATIK.RO că este în continuare alături de actualul preşedinte FRF. Mai mult decât atât, “Briliantul” a susţinut că îşi dorea să preia o echipă în vară, însă a apărut varianta FC Voluntari.

“Nu mă gândesc cine şi cum va interpreta plecarea mea de la FRF cu câteva zile înainte de alegeri. Eu sunt alături de Răzvan Burleanu în continuare şi o să vedeţi că o să cîştige aceste alegeri. Atunci când am venit la federaţie, dar şi când eram la Dinamo eu am spus că o să fiu antrenor. Putea să apară oricând o ofertă pentru mine, nu are nicio legătură că aceasta a venit acum, cu trei zile înainte de alegeri. Aşa că plecarea mea nu are cum să fie interpretată negativ sau să afecteze echipa lui Răzvan pentru alegerile prezidenţiale.

Mutu ar vota cu Burleanu

Am încercat să nu dau prilej interpretărilor şi să iau o echipă de la vară, dar a venit oferta de la Voluntari acum şi trebuia să mă decid repede. E un club ideal pentru un antrenor aflat la început de carieră, aşa cum sunt eu. Eu sunt convins că Răzvan va câştiga sigur. Am stat şase luni la echipa naţională şi am văzut profesionalismul cu care se lucrează, mă refer tehnic, pentru că administrativ ni s-au creat toate condiţiile. De aceea, dacă aş fi membru în Comitetul Executiv eu aş vota Burleanu”, a declarat Adrian Mutu pentru FANATIK.RO.