Mutu, TERORIZAT de ISIS! Ofertă REFUZATĂ din cauza teroriştilor

Adrian Mutu s-a retras din activitate la finalul stagiunii trecute. "Briliantul" a declarat că vrea să se facă antrenor şi nici în noua meserie nu duce lipsă de oferte. Mutu a fost dorit de un club din Irak ca antrenor, însă a refuzat-o de teama teroriştilor de la ISIS.

FC Zakho i-a făcut o ofertă foarte tentantă din punct de vedere financiar, oferindu-i 2 milioane de dolari pe sezon, însă Mutu a ales siguranţa în locul banilor:

"Au vrut să mă duc în Irak să antrenez, am fost onorat de ofertă, mai ales că era foarte bună şi din punct de vedere financiar. În Irak nu este nevoie de licenţă de antrenor, aşa că totul era în ordine. Acolo a antrenat şi Ilie Stan, clubul este unul stabil.

Suna tentant, nu ştiam ce să fac. Numai că în Irak este jale, teroriştii ISIS, atentate sinucigaşe, bombe, poţi să mori oricînd. Aşa că am refuzat politicos, am ales să fiu în siguranţă,  vor mai fi oferte”, a declarat Mutu pentru cancan.ro 

Ilie Stan, fostul antrenor al Stelei, a devenit primul tehnician român care a ajuns în Irak. El a stat puţin la Zakho, fiind implicat într-un scandal de mită.