Mutu a terminat cu 10 pe linie! Şi-a luat licenţa de antrenor UEFA

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
13/02/2018, 18:30
Mutu a terminat cu 10 pe linie! Şi-a luat licenţa de antrenor UEFA

Fostul internaţional român în vârstă de 39 de ani a luat 10 pe linie la cele trei examene susţinute în sesiunea 2017-2018, fiind singurul dintre candidaţi care a terminat cu media maximă.

Adrian Mutu poate fi antrenor secund în Liga 1Betano sau principal în Liga 2. Totuşi, el ar putea pregăti o formaţi din prima ligă după modelul lui Nicolae Dică la FCSB. Tehnicianul stelist nu este trecut ca principal în acte, această poziţie revenindu-l lui Viorel Tănase, care are licenţa Pro.

Mutu ar putea părăsi funcţia de la FRF

Mutu ar putea părăsi funcţia pe care o are acum la FRF pentru a deveni antrenor. ”În februarie voi lua licenţa de antrenor. Nu-mi place să fiu manager, să stau în birou. Vreau să fiu pe teren, să văd copiii jucând, sunt foarte nerăbdător. Sper ca într-o zi să antrenez Fiorentina. Am amintiri foarte frumoase de aici, cu fanii, cu oraşul. Sunt mai iubit aici de cât în ţara mea. Am iubit Fiorentina şi o voi iubi întotdeauna. Sper ca fiul meu Thiago să ajungă decarul Fiorentinei şi să mă depăşească”, spunea Mutu în noiembrie.

Printre foştii fotbalişti care au trecut examenul pentru licenţa de antrenor UEFA ”A” se mai află Tiberiu Bălan, care a obţinut o medie foarte bună, 9,77, şi Nicolae Grigore, cu media generală 9,49.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×