Carousel hot news

Mutu sare la gâtul arbitrilor după Viitorul-Dinamo: “Multe de zis!”

Adrian Mutu, directorul general al celor de la FC Dinamo Bucureşti, a vorbit după meciul câştigat de formaţia pregătită de Cosmin Contra în faţa campioanei FC Viitorul Constanţa, scor 1-0....
31.07.2017 | 08:28
Mutu sare la gâtul arbitrilor după Viitorul-Dinamo:

Adrian Mutu, directorul general al celor de la FC Dinamo Bucureşti, a vorbit după meciul câştigat de formaţia pregătită de Cosmin Contra în faţa campioanei FC Viitorul Constanţa, scor 1-0. “Briliantul”, nemulţumit de arbitrajul lui Ovidiu Haţegan, a lăsat să se înţeleagă că ar avea multe lucruri care nu au fost pe placul său.

Directorul general al lui Dinamo a preferat să nu ofere mai multe detalii în ceea ce priveşte nemulţumirea lui faţă de arbitrajul lui Ovidiu Haţegan, în condiţiile în care formaţia pregătită de Cosmin Contra a reuşit să se impună la Ovidiu.

MUTU VIITORUL – DINAMO 0-1. “Haţegan nu s-a ridicat la nivelul lui azi!”

Haţegan nu s-a ridicat la nivelul lui azi. Avem multe de comentat, dar asta e. Important e că am câştigat. A fost un meci spectaculos, ne-am întrecut în ratări noi şi ieri. E o victorie importantă pentru moral şi pentru meciul de joi. Sperăm să ne ducem la Bilbao, să dăm totul pe teren şi să ne apărăm şansele sau să profităm de ele”, a declarat Adrian Mutu, la finalul meciului de la Ovidiu.

MUTU VIITORUL – DINAMO 0-1. Laude la adresa lui Costache

Mai mult, Adi Mutu a ţinut să-l laude pe Valentin Costache, marcatorul singurului gol din partida FC Viitorul Constanţa – FC Dinamo Bucureşti, deşi fotbalistul a început meciul cu stângul, după ce a avut o ratare uriaşă chiar în primul minut.

Ca orice jucător, Costache face parte din lot şi e considerat titular. Depinde de Contra pe cine preferă. Vreau să-l felicit că azi a ales să joace cu el. Chiar dacă a ratat, este tânăr. A fost o ratare mare, ratarea campionatului, dar e tânăr, ştiu ce dorinţă are, ce răutate de a ajunge fotbalist. Sper să continue pe drumul ăsta, pentru că dacă va continua aşa, Cosmin îi va mai da şanse să joace”, a mai spus Mutu.

FC Dinamo Bucureşti va primi vizita formaţiei Gaz Metan Mediaş, luni, 7 august, de la ora 21:00, în etapa a 4-a din sezonul 2017-2018 din Liga 1. Toate meciurile echipelor româneşti sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri