Mutu vrea să plece de la FRF: “A zis că nu îi place, vrea antrenor”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
14/02/2018, 12:26
Mutu vrea să plece de la FRF: “A zis că nu îi place, vrea antrenor”

Adrian Mutu este manager sportiv la Federaţia Română de Fotbal având, printre altele, şi rolul de a se ocupa de relaţii internaţionale. Fostul “Bruiliant” al fotbalului românesc a ajuns în gaşca lui Răzvan Burleanu odată cu Cosmin Contra, selecţionerul României, ambii plecând atunci de la FC Dinamo Bucureşti.

Totuşi, Mutu nu mai are de gând să stea mult nici la FRF. Florin Prunea spune că a avut o discuţie cu oficialul FRF iar acesta i-a dezvăluit că îşi doreşte să încerce altceva, funcţiile manageriale nefiind pe placul său:

“E campanie electorală acum”

“Am vorbit cu Mutu şi a recunoscut că nu-i place ceea ce face şi vrea să fie antrenor. Lucrurile sunt clare. Mi-a zis că n-a avut ce face. A zis clar că nu-i place, a fost pus în această poziţie numai că este campanie electorală”, a spus Florin Prunea la TV Telekom Sport.

Adrian Mutu tocmai şi-a luat licenţa A de antrenori (VEZI DETALII AICI), urmând să o ia şi pe cea PRO. Acesta a luat 10 pe linie la cele trei examene susţinute în sesiunea 2017-2018, fiind singurul dintre candidaţi care a terminat cu media maximă. Acum, Mutu poate fi antrenor secund în Liga 1 Betano sau principal în Liga 2.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu a blocat un transfer la FCSB: “L-a sunat pe Becali”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.