Mutu vrea să plece de la FRF: "A zis că nu îi place, vrea antrenor"

frf, adrian mutu, florin prunea

Florin Prunea a spus că Adrian Mutu este decis să renunţe la funcţia pe care o are în fruntea Federaţiei Române de Fotbal.

Adrian Mutu este manager sportiv la Federaţia Română de Fotbal având, printre altele, şi rolul de a se ocupa de relaţii internaţionale. Fostul "Bruiliant" al fotbalului românesc a ajuns în gaşca lui Răzvan Burleanu odată cu Cosmin Contra, selecţionerul României, ambii plecând atunci de la FC Dinamo Bucureşti.

Totuşi, Mutu nu mai are de gând să stea mult nici la FRF. Florin Prunea spune că a avut o discuţie cu oficialul FRF iar acesta i-a dezvăluit că îşi doreşte să încerce altceva, funcţiile manageriale nefiind pe placul său:

"E campanie electorală acum"

"Am vorbit cu Mutu şi a recunoscut că nu-i place ceea ce face şi vrea să fie antrenor. Lucrurile sunt clare. Mi-a zis că n-a avut ce face. A zis clar că nu-i place, a fost pus în această poziţie numai că este campanie electorală", a spus Florin Prunea la TV Telekom Sport.

Adrian Mutu tocmai şi-a luat licenţa A de antrenori (VEZI DETALII AICI), urmând să o ia şi pe cea PRO. Acesta a luat 10 pe linie la cele trei examene susţinute în sesiunea 2017-2018, fiind singurul dintre candidaţi care a terminat cu media maximă. Acum, Mutu poate fi antrenor secund în Liga 1 Betano sau principal în Liga 2.