Sport

N-a venit nimeni la petrecerea lui de 6 ani! Echipa Phoenix Suns i-a făcut surpriza vieţii. Video

27.10.2018 | 15:13
Na venit nimeni la petrecerea lui de 6 ani Echipa Phoenix Suns ia facut surpriza vietii Video
ADVERTISEMENT

Puștiul și-a serbat ziua la o pizzerie, dar colegii nu au venit. Mama sa a postat imaginea cu dezamăgirea copilului, care a devenit virală. Cei de la Phoenix Suns n-au rămas indiferenți la dezamăgirea trăită de puști și i-au făcut o mare surpriză. I-au oferit 4 bilete la sectorul VIP pentru meciul cu LA Lakers. “Îi vom face puștiului o surpriză în continuarea petrecerii pentru aniversarea de 6 ani de neuitat. Numai să nu vină îmbrăcat în tricoul lui Lakers la meci.”, a spus un oficial al lui Suns.

Copilul pe nume Teddy a avut de ales pentru ziua sa o excursie la Disney World, Legoland sau o petrecere la un restaurant. Puștiul din Tucson a ales fără ezitare ultima variantă. Localul a rezervat mese pentru 40 de persoane, pentru că Teddy și-a invitat aproape 30 de colegi de clasă la petrecere. Surpriză neplăcută însă, nu a venit nimeni. Nici măcar un copil. Mama sa a postat o poză cu puștiul dezamăgit, iar un amic a distribuit poza și întâmplarea, care s-a viralizat.

ADVERTISEMENT

Nu au venit colegii la petrecere lui de 6 ani, dar a primit bilete VIP la meciul Phoenix Suns – LA Lakers

Presa din Arizona a scris pe larg despre întâmplare. Un radio local chiar a vrut să-i ofere o petrecere gratuită pentru a-l consola pe puști. Dezamăgirea lui Teddy a ajuns virală, iar cei de la Phoenix Suns i-au oferit surpriza vieții, 4 bilete la VIP, pentru meciul cu LA Lakers. Și evident puștiul a avut parte de cea mai tare seară a vieții lui.

Teddy a stat în primul rând, a bătut palama cu jucătorii gazdelor și s-a jucat cu gorila, mascota celor de la Suns. Majoretele l-au distrat și ele pe copil, iar la final clubul din Arizona i-a pregătit și un tort, dar și o mini-petrecere surpriză. Puștiul a primit și tricoul lui Suns cu numărul 6 cu numele său pe el, în speranța că pe viitor ar putea juca pentru echipa antrenată de Igor Kokoskov.

ADVERTISEMENT
  • 415 dolari costă un bilet în zona VIP la un meci al lui Phoenix Suns