Carousel hot news

“N-au avut antrenor ca Reghe în ultimii zece ani! L-aş aduce pe Hagi în loc”

Dumitru Dragomir consideră că plecarea lui Reghecampf de la Steaua este o mare lovitură pentru echipa din Ghencea şi spune care este, în viziunea sa, cel mai bun înlocuitor....
26.05.2014 | 19:47
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir consideră că plecarea lui Reghecampf de la Steaua este o mare lovitură pentru echipa din Ghencea şi spune care este, în viziunea sa, cel mai bun înlocuitor.

“Nu vreau să comentez ce se întîmplă între cele două tabere de la FRF. Îi apreciez pe toţi. Şi pe Sandu şi Kassai, dar şi pe Burleanu şi Chivorchian. Nu vreau să creez polemică. Gino Iorgulescu merită să fie preşedinte LPF! A fost jucător, conducător. Că m-au înlăturat aşa cum m-au înlăturat, aste e altceva. Au fost mai deştepţi, inclusiv politic! La Steaua vor fi probleme după plecarea lui Reghe, pentru că antrenor ca el nu au avut în ultimii zece ani. Nu a greşit că a ales acea ofertă. Va face carieră toată viaţa. Jean Pădureanu mi-a spus că e meseriaş încă de cînd era la Bistriţa, dar nu l-am crezut. Acum, în locul lui Gigi, aş face eforturi supranaturale ca să-l aduc pe Gică Hagi. Unde scrie că n-are voie dacă e patron la Viitorul? Multă lume s-a ferit de Ionuţ Chirilă, dar eu dacă aş fi la o echipă, pe el sau pe Teja l-aş fi luat”, a declarat Dumitru Dragomir la DolceSport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri