Carousel hot news

“N-am ce să le reproşez! Felicitări, ce schimbare de atitudine!”

Dinamo ajunge la cinci meciuri fără victorie în Liga 1 Betano. Şi deşi Dinamo a remizat pe teren propriu cu Astra, 1-1, iar partida nu a fost una care să se ridice la cine ştie ce nivel, Vasile...
Autor: Alex Bradescu | 01.10.2017 | 00:08

Dinamo ajunge la cinci meciuri fără victorie în Liga 1 Betano. Şi deşi Dinamo a remizat pe teren propriu cu Astra, 1-1, iar partida nu a fost una care să se ridice la cine ştie ce nivel, Vasile Miriuţă a ales să-şi laude echipa pentru jocul din a doua repriză. Ba chiar, antrenorul din Ştefan cel Mare a afirmat că nu are ce să le reproşeze elevilor săi pentru acest egal.

“În a doua repriză Astra n-a ajuns la poarta noastră. Felicitări pentru schimbarea de atitudine a băieţilor din repriza a doua. La golul lor n-a fost fault. Îi felicit, e altceva. Chiar n-am ce să le reproşez”, a fost declaraţia lui Vasile Miriuţă la finalul partidei Astra – Dinamo 1-1.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Miriuţă a folosit trei sisteme de joc în Dinamo – Astra 1-1

Tehnicianul roş-albilor a remarcat faptul că suporterii i-au aplaudat pe jucători la finalul partidei şi spune că atitudinea echipei a fost exemplară. Miriuţă a explicat şi că a folosit trei sisteme de joc pe durata acestei partide, ceea ce reprezintă un adevărat record pentru un meci în Liga 1 Betano.

“Nu contează sistemul. m jucat şi 4-3-3, şi 4-2-3-1, şi 4-4-2, nu contează asta, jucătorii lui Dinamo trebuie să joace în mai multe sisteme. Fanii i-au aplaudat pe jucători la final, e normal, au avut o atitudine exemplară.  Trebuie un pic de răbdare, dar eu spun că suntem pe un drum bun” , a spus Miriuţă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!